STEK en Belcrum Beach kleuren oranje tijdens Koningsdag 2023

30 maart 2023     Ingezonden bericht – Fotografie Bonny Hubers van Assenraad

Op donderdag 27 april organiseren STEK en Belcrum Beach van 09.00 tot 16.00 uur samen de Koningsdag vrijmarkt, met lekkers, ambacht en curiosa.

Het Paleis van Typografisch Metselwerk

30 maart 2023     Ingezonden door Graphic Matters

Graphic Matters presenteert een nieuwe tentoonstelling in samenwerking met Richard Niessen en de Grote Kerk Breda. De tentoonstelling is vanaf 23 april voor het eerst in Nederland te zien en is tot en met 18 juni gratis te bezoeken in de Grote Kerk Breda.

FIKS: Weten wat je wil

30 maart 2023     Ingezonden bericht

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

Familiezondagen in de Martinuskerk en de kerk van OLV ten Hemelopneming

12 maart 2023     Ingezonden door Werkgroep Familiezondagen - Parochie H. Maria Magdalena – Foto Geert Dekkers

 

Inmiddels zijn we begonnen met de familiezondagen. Deze vinden in basis de derde zondag van de maand plaats, afwisselend in Prinsenbeek en Princenhage. Tijdens deze zondagen nemen we deel aan de viering en besteden we samen in verschillende leeftijdsgroepen tijd aan catechese. Telkens staat een verhaal uit de bijbel centraal.

 

Dit doen we in vier verschillende groepen: de ouders, onderbouw (t/m groep 3), middenbouw (groep 4 t/m groep 6) en bovenbouw (vanaf groep 7). Voor aanstaande communicanten en vormelingen zijn deze zondagen onderdeel van de voorbereiding hierop.

 

Via deze weg willen wij gezinnen graag van harte uitnodigen deel te nemen aan deze familiezondagen. De eerstvolgende keer is 19 maart in Prinsenbeek. We starten om 09.30 uur met de viering, waarna we samenkomen voor de catechese en om 12.00 uur sluiten we de ochtend weer af. Ben je er bij op 19 maart of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar familiezondagen@parochiemariamagdalena.nl

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 

 


 

Klik op de gewenste actiefolder

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart

Vers Vlees rechtstreeks van de boerderij - Boerderijwinkel van de Kieboom - 15 mrt / 30 nov 23

Poppelaars 07 juli 22/ 07 juli 23 - Snel naar de aanbiedingen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21 sep 22 / 24 apr 23

 

 

 

 

 

^ Naar boven