Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Dierendinsdag - Puppytraining

02 augustus 2022     Redactie AniCura

In het dierenziekenhuis merken we geregeld dat de huisdieren het niet het leukste uitstapje vinden om naar ons toe te komen. Ze vinden het vaak spannend en weten niet goed wat er gaat gebeuren. We proberen het leuk voor ze te maken, door gerichte aandacht te geven en beloningssnoepjes te geven, maar dit is niet altijd genoeg.

 

Daarom hebben we speciaal een puppyprogramma opgericht. We willen graag dat de pup vanaf begin af aan al leert dat het helemaal niet eng is bij ons en dat het zelfs heel leuk kan zijn. De puppy kan gedurende zijn groei en ontwikkeling op een aantal momenten bij ons langskomen. We zorgen er spelenderwijs voor dat hij inziet dat het helemaal niet eng is om bij ons te zijn. We laten hem ook wennen aan de spreekkamer en de behandeltafel. Tegelijkertijd monitoren we zijn ontwikkeling. We houden bijvoorbeeld in de gaten hoe het wisselen van het gebit verloopt en hoe de groei verloopt. We beantwoorden ook alle vragen van de eigenaar.

 

Puppyparty
Als kers op de taart vinden er ook puppyparty’s plaats. Dit is een gezellige informatieavond waarbij we al onze kennis met elkaar delen. Aan het eind van de party gaan alle puppy’s weer moe en voldaan naar huis.

Het programma geeft mooie resultaten. We bouwen een goede band op met de pup, al voordat er iets aan de hand is. En als hij als volwassen hond bij ons terugkomt, is het een vrolijke hond die zonder angsten over onze drempel naar binnen stapt!

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven