Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Mooi jezelf blijven - Heb jij last van overmatig zweten?

30 juli 2022     Redactie Anouk Strijbos, ABC

 

Heb jij veel verschillende deodoranten en andere producten geprobeerd om van de zweetplekken onder je oksels af te komen? Draag je ook al geen synthetische shirtjes meer en enkel nog wijde kleding om zweetplekken te voorkomen? Als niks meer helpt kan je er best wanhopig en onzeker van worden.

 

Gelukkig is er een oplossing die drie tot zes maanden werkzaam is en daarna weer veilig te herhalen is. Verderop in dit artikel vertellen ik je hier graag meer over.

 

Hoe ontstaat overmatig zweten?

Voordat ik meer vertel over de behandeling die we kunnen aanbieden, willen we ook wat meer vertellen over de oorzaak van overmatig zweten. Soms kan overmatig zweten ontstaan door een ziekte. Gelukkig zien we dit niet vaak. In meer gevallen ontstaat overmatig zweten door erfelijke aanleg of zelfs door (ongezonde) leefgewoonten. Ondanks dat overmatig zweten geen kwaad kan, is het wel logisch dat het schaamtegevoelens en onzekerheid kan veroorzaken. Dit is een goede reden om er iets mee te gaan doen.

 

Wat is de oplossing tegen overmatig zweten?

Het is logisch dat u zich na het hele voorgaande verhaal afvraagt wat nou de oplossing is. Misschien zag je het al aankomen, maar misschien ook niet. Botox biedt een uitstekende oplossing wanneer je klachten hebt zoals overmatig zweten in de oksels. Een cosmetisch arts injecteert Botox in de zweetklieren onder de oksels waardoor de zenuwen die de zweetklieren prikkelen uitschakelen. Het optimale effect van een botoxbehandeling in de oksels is na twee weken bereikt en het resultaat houdt maar liefst drie tot zes maanden aan: genoeg om de zomer door te komen! Na deze periode herstellen de zenuweinden zich langzaamaan en is de behandeling weer veilig te herhalen.

 

Is de behandeling veilig?

Een behandeling met Botox is veilig en biedt vele voordelen. Eerlijk gezegd is de behandeling niet volledig pijnloos, maar het is goed uit te houden: een verdoving is niet noodzakelijk. Het is een effectieve behandeling waarbij de zweetproductie tot maar liefst 95% kan afnemen. Na de behandeling kan het voorkomen dat je kort last krijgt van lichte irritatie en wat kleine blauwe plekjes, maar gelukkig trekt dit snel weer weg. Dit is natuurlijk niets in vergelijking met de drie tot zes zweetvrije maanden!

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven