Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Delicious & Healthy

15 juli 2022     Advertorial Delicious & Healthy

Wie zijn wij?

Wij zijn een healthy fastfood-restaurant dat zich focust op gezonde en lekkere maaltijden, gebaseerd op de Japanse keuken. Met name Sushi, Poké Bowl en wraps. Wij zijn ervan overtuigd dat gezond eten lekker mag en kán zijn. We hebben onze voedingsdeskundige en koks samen menu’s laten ontwikkelen die lekker én gezond zijn. Deze menu’s hebben we getest met onze klanten en alleen wanneer de gerechten hoger dan een 9 scoorden mochten deze op de menukaart.

 

Wist je dat?

  • De meeste sushirijst meer dan 3 kilo suiker bevat per 10 kilo rijst! En onze rijst frisser smaakt omdat wij dit niet doen.
  • De meeste wasabi schadelijke kleurstoffen bevat! En wij alleen een klein beetje spinaziepoeder gebruiken voor de kleur.
  • Er in doorsnee veel gebruik word gemaakt van Surimi krab wat in feite imitatiekrab is! Dit is namelijk gemalen vis met smaakmakers, zout en suiker! Daarom hebben wij echte King Crab, en dat verschil proef je.
  • Noorse Zalm, door de beperkte bewegingsvrijheid, veel Omega 6 vetten heeft. Daarom kiezen wij voor de Schotse Zalm die vrijer kan bewegen en daardoor de gezondere Omega 3 vetten bevatten.

 

Wij gebruiken…

  • Alleen verse natuurlijke ingrediënten en dat verschil proef je!
  • Geen toegevoegde pure suiker, wij gebruiken vruchten en honing!
  • Lekkere en gezonde vis en kip van top kwaliteit doordat we hoge kwaliteitseisen stellen aan de inkoop!
  • Natuurvriendelijke verpakkingen van melkzuur, suikerriet en gerecyclede materialen bij onze bezorging!
  • Huisgemaakte sauzen en marinades!
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met Vegetariërs & Veganisten en dieet wensen of allergieën. Vermeldt deze bij je reservering.

 

Proberen?

Wil je kennis maken met onze gerechten, bestel online op onze website: deliciousandhealthy.nl 

Gebruik de actiecode: healthy10 en krijg 10% korting op uw bestelling. Tot gauw?

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven