Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Wielerronde van Prinsenbeek

27 juni 2022     Ingezonden door het wielercomit√©

 

Na twee jaar afwezigheid wordt op vrijdagavond 1 juli de wielerronde van Prinsenbeek weer verreden. Nog steeds met een wedstrijd voor KNWU-renners om 19.30 uur en ook met de Beekse prominentenkoers om 21.30 uur. Het parcours is ook hetzelfde.

 

Alleen is er dit jaar geen dikke bandenrace voor de kinderen. Beek Vooruit houdt op dezelfde avond jeugdactiviteiten en het is niet logisch om dezelfde doelgroep dan nóg een sportactiviteit aan te bieden. In plaats van de dikke bandenrace krijgen de Beekse deelnemers aan de Tour du ALS en Alpe d'HuZes een ereronde aangeboden. Wielerspeaker Kees Maas zal hen (en hun sponsors) daarbij in het zonnetje zetten.

 

Ook anders is de opzet van de sponsoring. Het wielercomité biedt deze dit jaar gratis aan. De comitéleden beseffen dat veel bedrijven twee hele zware jaren hebben gehad. Daarom wordt een steuntje in de rug gegeven door wel reclame te maken, zonder dat daar een bijdrage voor wordt gevraagd. Het wielercomité spreekt alle reserves aan en weet zich inmiddels gesteund door voldoende bedrijven die toch een betaling doen, omdat ze de coronacrisis goed zijn doorgekomen. Voor de reclame wordt een groot scherm tegenover De Stee geplaatst, waarop alle logo's van de sponsors voorbijkomen.

 

Het parcours is Haverdijk (start en finish) - Valdijk - Groenstraat - Middenweg.

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven