Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Mooi jezelf blijven

26 juni 2022     Redactie Anouk Strijbos

 

Mijn naam is Anouk Strijbos. Momenteel ben ik bij ABC Clinic werkzaam als marketing- en communicatiemedewerker. Na mijn opleiding communicatie ben ik vrij snel aan de slag gegaan bij een webwinkel in de babybranche. Enkele jaren na de start van mijn carrière was het tijd voor een volgende uitdaging. Deze heb ik gevonden bij ABC Clinic.

 

Hier houd ik me bezig met onder andere het bijhouden van de website, SEO-werkzaamheden, opmaken en verzenden van de nieuwsbrief en het schrijven van diverse blogartikelen. Mijn functie is erg uiteenlopend en biedt een leuke uitdaging. Vanaf juni 2022 ga ik met veel plezier eens per maand een beautyblog voor HBNieuws - Modern Prinsenbeek schrijven.

 

ABC Clinic is een gespecialiseerde privékliniek voor injectables, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, tepelcorrecties, plastische chirurgie en huidverbetering. Onze missie is het vervullen van de wensen van mannen en vrouwen die hun schoonheid willen verbeteren en behouden, 'Mooi jezelf blijven’ door bewezen esthetische behandelingen en producten, in een veilige, verantwoorde en vriendelijke omgeving. Kom op consult en ontdek de mogelijkheden.

 

W: abc-clinic.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven