Onmacht in een crisiscentrum: Toneelgroep Haagse Beemden geeft een inkijk

08 mei 2024     Redactie Anrieke Eppink – Fotografie Jan Brouwer

Toneelgroep Haagse Beemden voert vanaf 24 mei de avondvullende productie “Jan Rap en zijn Onmacht” op, gebaseerd op het boek van Yvonne Keuls. Maar het was toch Jan Rap en zijn Maat? En wat maakt dat een verhaal uit 1977 anno 2024 verteld moet worden? Bert van Gerven, Ilse van Heel en Janni Steehouwer van Toneelgroep Haagse Beemden zijn het met elkaar eens: Het verhaal is na meer dan 45 jaar nog steeds actueel.

Open voor jou (5) – Bram Rovers

08 mei 2024     Redactie leerlingen Graaf Engelbrecht

Onder de noemer ‘Open voor jou’ hielden leerlingen van Graaf Engelbrecht bij het domein identiteit als onderdeel van het vak burgerschap interviews met grootouders. Deze keer de oma van Bram uit Havo 5.

 

Vocaal Ensemble Novafonie zoekt versterking

08 mei 2024     Ingezonden door Novafonie

Vocaal Ensemble Novafonie uit de Haagse Beemden bestaat 35 jaar en viert dit met een feestelijk jubileumconcert op zondag 3 november in de Sacramentskerk Breda.

Haagse Beemden BurenSale 26 juni 2022

21 juni 2022     Ingezonden door Buurthuis Gageldonk

 

Neem je ook deel aan de tweede Haagse Beemden BurenSale? Als verkoper of bezoeker? Een BurenSale voor én door bewoners, met een bonte mix van spullen en producten die vanuit kofferbakken, garages en voortuinen worden verkocht.

 

De BurenSale wordt georganiseerd op zondag 26 juni 2022 van 10.00 - 16.00 uur en vindt plaats op alle adressen die zich hiervoor hebben aangemeld. De lijst met deelnemers kan opgehaald worden bij Buurthuis Gageldonk op zondagochtend 26 juni.

 

BurenSale is ook een gezellige burenmeeting. Biedt elkaar iets te drinken aan en/of wat lekkers. En ga met elkaar in gesprek! Het aanbieden van de spullen vindt plaats op jouw eigen terrein en niet op gemeentegrond. Dus niet op pleinen of straten. Ruim op na afloop! Wil je wel meedoen, maar beschik je niet over een tuin, garage of kofferbak, vraag dan om een plek bij het buurthuis. Let wel! Wees er snel bij want op=op.

 

Per straat of postcode zoeken we een verbinder. Laat het weten als je jouw straat wil coördineren. Bij calamiteiten kan handhaving en/of politie gebeld worden. Wij zullen hen op de hoogte brengen van de activiteit.

 

Aanmelden

Aanmelden als deelnemer? Dat kan tot en met donderdag 23 juni 2022. Mail naar contact@buurthuisgageldonk.nl

Terug Schrijf reactie

 


 

Kiek in de wijk

 

 



 Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 23-03-24 tm 23-06-24

Boerderijwinkel van de Kieboom - Ponyfeestje 08 mrt -

Flyer ponyfeestje

Freepik

 


 


 

 

 

 

^ Naar boven