Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Basisschool De Wildert organiseert sponsorloop voor 'Grote Broer en Zus'

17 juni 2022     Ingezonden door basisschool De Wildert

 

Op 12 mei klonk het startschot voor de sponsorloop bij basisschool De Wildert. De sponsorloop stond volledig in het teken van organisatie Grote Broer en Zus. Deze organisatie zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren van 14 t/m 23 jaar, waarbij tevens de veiligheid in de wijk waar ze actief zijn bevorderd wordt.

 

De leerlingen van basisschool De Wildert hebben zich met volle overgave ingezet voor Grote Broer en Zus. Alle leerlingen hebben geld ingezameld waarna er met veel enthousiasme is gelopen. Uiteraard onder aanmoediging van het team en vele ouders en ‘grote broers en zussen’. In totaal is er een bedrag van ruim 1460 euro opgehaald.

Grote Broer en Zus is actief binnen De Wildert tijdens de tussenschoolse opvang waar ze het overblijven veraangenamen voor de leerlingen door met de leerlingen allerlei leuke activiteiten te organiseren.

 

Succes

De sponsorloop was volgens de directeur Jory Vos van basisschool De Wildert een groot succes: “Dankzij het team en de vrijwillige ouders werd het een fantastische middag, waarbij de leerlingen een bijzonder goede prestatie hebben neergezet. De leerlingen hebben door middel van de sponsorloop stilgestaan bij het bevorderen van de wijkveiligheid, het voorkomen van jeugdoverlast en toekomstperspectief van jongeren.”

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven