Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Kom lekker buitenspelen

05 juni 2022     Redactie Nelleke van der Zee

 

Om kinderen meer te stimuleren om buiten te spelen hebben Jantje Beton en Nickelodeon tien jaar geleden het initiatief genomen om iedere tweede woensdag van de maand juni een Nationale Buitenspeeldag te organiseren. Op die dag mogen kinderen lekker in hun buurt op straat spelen.

 

Een mooie gelegenheid voor ouders, organisaties en gemeentes om te kijken hoe veilig en kindvriendelijk de buurt is. Ontmoetingscentrum De Sleutel, Kinderboerderij De Sik en Grote Broer en Grote Zus organiseren samen op 8 juni een gezellige buitenspeeldag. Ook Buurthuis Gageldonk heeft een heel programma voor kinderen van vijf tot twaalf jaar klaarstaan.

 

Ontmoetingscentrum De Sleutel

Bij Ontmoetingscentrum De Sleutel staan op die dag een springberg en een piratenspringkussen, zodat de kinderen heerlijk hun energie kwijt kunnen. Ook is er gelegenheid om je te laten schminken, misschien als een van je superhelden zoals Spiderman of gewoon als een schattige vlinder. Je kunt van 13.00 - 15.30 uur je weer lekker uitleven. De kosten voor deelname bedragen 1 euro.

 

Kinderboerderij De Sik

En wil je even van locatie veranderen, dan kan je naar Kinderboerderij De Sik lopen, want daar kan je voor 1 euro cup cakes versieren of je laten schminken of je uitleven op het springkussen. Alleen naar de dieren kijken kan natuurlijk ook. Grote Broer en Grote Zus zullen op beide locaties aanwezig zijn om bij diverse activiteiten te assisteren.

 

Buurthuis Gageldonk

Onder leiding van Hanny de Boer organiseert Kidsclub De Gageltjes een gezellige buitenspeeldag voor de kinderen in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar. Deelname aan de activiteiten is gratis. Het programma bevat: spijkerpoepen, sjoelen en blikgooien. Bij mooi weer worden er ook waterspelletjes georganiseerd, zoals waterballon gooien, snoephappen en knikkers met je tenen uit het water vissen. Nu maar hopen dat het weer ook meezit en alle spelletjes inderdaad lekker buiten kunnen worden gedaan.

 

F: desleutelbreda
F: kinderboerderij-de-sik
F: buurthuis-gageldonk

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven