Voorkom, voordat ’t brandt

16 augustus 2022     Ingezonden door Veiligheidsregio Midden- en West Brabant

Het is al weken warm in Nederland. Om daarin verlichting te zoeken duiken we vaak ook de natuur in. In de bossen is het namelijk een stukje koeler. De afgelopen weken is er maar weinig water gevallen waardoor het erg droog is. De droogte en het vele dode hout in de bos- en natuurgebieden zorgen ervoor dat de kans dat een natuurbrand ontstaat groot is.

Reizen met uw hond

16 augustus 2022     Redactie en foto AniCura dierenziekenhuis

Als u op vakantie gaat met uw hond vraagt de buitenlandse wet- en regelgeving u om aan een aantal regels te voldoen. U heeft niet alleen te maken met de regels van uw eindbestemming, maar ook met de regels en eisen van alle landen waar u met uw hond doorheen reist.

Vuelta-weekend Breda in het teken van fietsen en feest

15 augustus 2022     Ingezonden bericht

Breda kleurt Vuelta-rood komende week, want het is zover. De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt naar Nederland. Om precies te zijn op 19, 20 en 21 augustus met vooraf op donderdag 18 augustus een ploegenpresentatie in Utrecht.

Ontmoetingscentrum De Sleutel feest mee tijdens Haagse Beemden Festival

07 juni 2022     Redactie en foto Geert Dekkers

 

Het Haagse Beemden Festival op zaterdag 11 juni staat in het teken van verbinding, communicatie en ontmoetingen met medebewoners. En feest omdat de wijk vijfenveertig jaar bestaat. En dat moet gevierd worden.

 

Natasja Donkers, beheerder van Ontmoetingscentrum De Sleutel, zet op die zaterdag de deuren wijd open. Natasja heeft oog voor kleur, gezelligheid en sfeer. Overal kijk je je ogen uit , het bruist er van de creatieve uitingen. Bijvoorbeeld de taarten op de tafels waarbij je het water in de mond loopt. Als je goed kijkt zie je dat deze schijnbare lekkernijen gemaakt zijn van textiel. In deze inspirerende ruimtes worden bezoekers tijdens het wijkfestival op 11 juni verwelkomd tussen 11.00 en 15.00 uur. Normaliter is Ontmoetingscentrum De Sleutel alleen op werkdagen geopend van 08.30 - 15.30 uur.

 

Tijdens het wijkfestival opent Natasja het kringloopcentrum en Jopie geeft er handmassage. Je krijgt er energie van en dat past helemaal in het weekend wanneer het voor veel mensen tijd is om van de werkweek even bij te komen. Reden te meer om voor mensen die door de week geen tijd hebben voor een bezoekje aan De Sleutel juist tijdens het wijkfeest even binnen te lopen in het ontmoetingscentrum en je onder te dompelen in die wereld van gezelligheid, ontspanning en leuke ontmoetingen.

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven