Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Beleef het Pinksterfeest met je gezin op 5 juni

30 mei 2022     Ingezonden bericht

 

Op Pinksteren vieren en bidden we om de komst van de Heilige Geest die mensen vurig en enthousiast maakt om Jezus te volgen en over Hem te vertellen. Jonge gezinnen, opa’s en oma’s en iedereen die mee wil vieren nodigen we uit voor een Pinkstertocht door de Martinuskerk.

 

We starten tussen 10.00 - 10.30 uur, ingang Mariakapel. Koffie, thee en limonade wordt geschonken in de kerktuin. Eucharistieviering (11.00 uur) voor iedereen in Martinuskerk en kinderwoorddienst voor kinderen in Martinushuis. Picknick in de kerktuin tot ± 13.00 uur.

 

 

Reiskoffer

Tijdens de pinkstertocht lopen gezinnen langs vijf ontmoetingsplekken die allemaal iets met de Heilige Geest te maken hebben. Op het eind krijg je een kleine reiskoffer die tijdens de kinderwoorddienst gevuld wordt. Maar waarmee?

 

Halverwege de eucharistieviering komen de kinderen weer terug in de kerk. Onmiddellijk na de viering is er een picknick. We vragen elk gezin dat daaraan wil deelnemen, om een picknickmand met eten en een kleed mee te nemen. Voor drinken zorgen wij. Dit wordt een echt Pinksterfeest als ooit, …lang geleden!

 

Adres: Haagsemarkt 2

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven