Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Nieuw, een puzzel

19 december 2021     Redactie Alex De Vliegere

 

Onze HBNieuws - Modern Prinsenbeek nieuwsbrief is in aanleg niet nieuw. Veel wijkbewoners ontvangen al jaren wekelijks een overzicht van de meest relevante nieuwsitems. Maar vanwege onze webtransitie en de synergie met Modern Prinsenbeek moest ook onze nieuwsbrief onder handen worden genomen.

 

Bent u een gemaksmens en wilt u toch geen relevante zaken missen? Wij hebben voor u een ‘Nieuwsbrief aanmeldknop’ gemaakt. Klik erop en vul uw gegevens in. U ontvangt dan elke zondag, of indien gewenst eenmaal per maand, een nieuwsbrief met de highlights van de afgelopen week. Welkom bij de HBNieuws - Modern Prinsenbeek familie!

 

U zoekt en u vindt

Op onze website vindt u onder de nieuwe kop ‘Prikbord’ van alles wat betreft ‘gevonden’, ‘verloren’, ‘gezocht’ en ‘aangeboden’.

U kunt ook uw eigen bijdragen, of u nu vinder, verliezer, zoeker of aanbieder bent, eenvoudig aanmelden.

In het geval dat er een huisdier wordt vermist maken wij ook melding via onze openingspagina om snel de gewenste aandacht te genereren.

 

Doe mee

Op onze website ‘HBNieuws - Modern Prinsenbeek’ vindt u op veel plaatsen knoppen waarmee u kunt reageren. Op van alles en nog wat. Aarzelt u niet en laat ons a.u.b. weten wat er ‘leeft’. Vindt u het zelf misschien leuk om te schrijven of te fotograferen? Trek gerust aan de bel voor een afspraak! Wij zijn een ongedwongen en gemoedelijk vrijwilligersteam en krijgen het almaar drukker. Wij heten u graag welkom!

 

Culinaire toppers

Een nieuw initiatief is onze culinaire rubriek. Zo nieuw zelfs dat ze nog niet als pagina actief is. Maar wellicht dat u uw oma’s recept voor ’s werelds lekkerste bruine bonensoep toch graag met uw wijkgenoten wilt delen. Daar gaat het om: delen. Stuur uw recept naar onze redactie en zie het spoedig terug op HBNieuws - Modern Prinsenbeek.

 

Puzzel

Al geruime tijd spelen we met de gedachte aan een nieuwe puzzel. Vroeger, toen we nog van papier waren, was er een tweewekelijks kruiswoordraadsel waarbij de goed beantwoordende winnaar op taart getrakteerd werd.

Een digitale puzzel vraagt om een andere benadering. We zijn er nog niet helemaal uit, maar voor vandaag kunnen wij al wel een leuke aanzet geven. De vraagstelling luidt: In welke winkel in ons HBN-MP-gebied is de foto die dit artikel siert genomen? De eerste tien juiste beantwoorders krijgen bij hun volgende aankoop in deze winkel 10% korting.

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven