Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Kerstlichtshow

17 december 2021     Redactie Alex De Vliegere - Foto en film Geert Dekkers

 

Er wordt de komende tijd elke vrijdag, zaterdag en zondag om 18.30 en 19.30 uur een licht- en geluidshow gegeven op de zijgevel van het hoekhuis op het kruispunt Havik en Paradijslaan.

 

De centrale rozet beslaat 1392 LED-lampjes die in verschillende kleuren kunnen oplichten. Tel daarbij op twee grote zijrozetten, vijf topsterren, een gevel vol twinkellichtjes, dakgootlooplichten en een rijtje multicolor candysticks.

 

In een bijna oogverblindend tempo vertonen de lampjes een goed kwartier lang hun choreografie, op de maat van populaire deuntjes. “Niet te luid, uit respect voor de overburen, maar ook om de vrouw des huizes tevreden te houden. De kleine is net 1 jaar geworden en een gezonde slaap is belangrijk”, vertelt Jaimy Deelen, bedenker en maker van dit nieuwe spektakel in de wijk.

 

 

Ooh en aah

Een kleine honderd toeschouwers zeggen steeds ooh en aah. Tot slot volgt er een enthousiast maar ingetogen applaus, ssst…, denk aan de kleine!

 

Jaimy speelde al langer met het idee en hakte nu de knoop door. Hij toont zich enthousiast over de eerste reacties. “Volgend jaar zingende kerstbomen, met levensechte gezichten”, zo belooft hij. Waar we nu getuige van zijn? Een jaar noeste arbeid! De shows lopen nog door tot januari.

 

Light art Haagse Beemden 2021 - YouTube

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven