Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Oh, kom maar eens kijken…

26 november 2021     Redactie Nelleke van der Zee – Foto’s Diana Luu

Het zijn drukke dagen voor Sinterklaas en zijn Pieten en soms worden plannen door omstandigheden gewijzigd. Zo ook bij Ontmoetingscentrum De Sleutel. Er lag een heel draaiboek klaar om de Goedheiligman op woensdag 24 november te ontvangen. Maar liefst vijftig kinderen hadden zich ervoor opgegeven, maar helaas, Sinterklaas redde het niet om in persoon langs te komen.

 

Hij heeft er wel voor gezorgd dat de cadeautjes op de dag zelf waren afgegeven, zodat de kinderen toch nog blij verrast werden.

 

Andere invulling

Wijziging van plannen houdt in dat het team van vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Sleutel op een creatieve manier een andere invulling aan de middag heeft moeten geven. Snel zijn de ouders op de hoogte gebracht, zodat de kinderen er een beetje op voorbereid zijn. “Vijfendertig kinderen zijn vanmiddag langsgekomen om hun cadeautjes op te halen”, vertelt Diana Luu, een van de organisatoren. “Wij hadden min of meer gedacht, dat de kinderen misschien teleurgesteld waren, maar dat viel heel erg mee!”

 

Ouderwets gezellig

“Een gezellig aangeklede tafel met kleurplaten, ranja, pepernoten, spekkies en op de achtergrond sinterklaasmuziek zorgden ervoor dat de kinderen toch bleven hangen en wij er samen een leuke middag van hebben gemaakt”, vervolgt Diana haar verhaal. “Bij het uitdelen van de cadeautjes en een snoepzakje werd spontaan een sinterklaasliedje gezongen. Weer andere kinderen beloofden dat zij ’s avonds bij het zetten van de schoen uit volle borst een liedje voor Sinterklaas gaan zingen. Ondanks dat het allemaal anders is gelopen, kunnen wij toch terugkijken op een geslaagde middag”, aldus Diana.

 

F: desleutelbreda

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven