Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

Danslerares Xanne Ploeg in Buurthuis Gageldonk

31 juli 2021     Redactie Tilly van Doorn-Cogenbach

 

Buurthuis Gageldonk heeft professioneel danslerares Xanne Ploeg ingehuurd om, in het kader van activiteiten voor ouderen, op maandagochtend bewegingslessen voor senioren te geven. Een goede reden om Xanne in deze rubriek wat beter te leren kennen. Wie is Xanne?

 

Xanne is een vriendelijke jonge vrouw van 23 jaar en allround afgestudeerd aan de Dansacademie. Ze noemt zichzelf ‘breed inzetbaar’ en dat komt zeker overeen met al haar werkzaamheden: het trainen van teams voor danswedstrijden, peuters en kleuters lesgeven op een dansschool in Etten-Leur, op woensdagmiddag danslessen voor jeugd, workshops in basis- en middelbaar-onderwijs en dansles op het Graaf Engelbrecht College.

Een druk leven, zou je denken, maar daarnaast is Xanne ook nog parttime stewardess, al is daar de afgelopen tijd met corona niet zoveel van gekomen.

 

Lekker bewegen

Op de vraag wat voor soort lessen zij in Buurthuis Gageldonk wil geven antwoordt Sanne: “Zowel dames als heren zijn welkom, voor iedereen is het gezond. Het worden niet specifiek danslessen, het gaat om bewegen op muziek. Daarvoor wil ik eerst graag goed naar de wensen van de deelnemers luisteren: wat vinden zij leuk, of zouden zij graag eens doen. Er kan dus best een dansje tussen zitten als men dat wil, maar bijvoorbeeld wat spieroefeningen zijn ook altijd goed. De één zal misschien wat meer kunnen dan de ander, daar houd ik dan rekening mee natuurlijk.“

 

De lessen zullen plaatsvinden op maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog gezellig wat na te babbelen met een kopje koffie of thee bij de bar. De startdatum is maandag 13 september aanstaande en aanmelden kan vanaf nu op de Facebookpagina van Buurthuis Gageldonk, of per mail.

 

M: contact@buurthuisgageldonk.nl

M: info@buurthuisgageldonk.nl

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven