Ronde van Prinsenbeek

29 juni 2023     Ingezonden bericht

Op de dag voor de start van de Ronde van Frankrijk is op vrijdag 30 juni de Ronde van Prinsenbeek. Een sportief spektakel met een puik deelnemersveld aan wielrenners en daarna een bont gezelschap van zo’n zestig Bekenaren die kleur geven aan de Prinsenbeekse gemeenschap.

Lees meer

Team ALStoppers gaat Mont Ventoux op

24 mei 2023     Ingezonden door Els Schoonhoven

Op 8 juni ga ik met team ALStoppers de Mont Ventoux in Frankrijk op om aandacht te vragen voor ALS en geld op te halen voor onderzoek naar een medicijn. ALS is een dodelijke spierziekte die steeds meer mensen treft. Het geld voor onderzoek moet grotendeels uit donaties komen. Mijn schoonzus heeft ALS en het is een slopende ziekte, waardoor je uiteindelijk verlamd raakt.

Lees meer

Vernieuwde route veldtoertocht RTC

24 november 2022     Ingezonden door RTC Prinsenbeek

De Marktzicht veldtoertocht van Rijwiel- en Tourclub Prinsenbeek (RTC) op zondag 27 november heeft een nieuwe route. De deelnemers aan deze tocht voor ATB- en cyclocrossfietsers kunnen zich inschrijven bij De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek.

Lees meer

Wielerronde van Prinsenbeek

27 juni 2022     Ingezonden door het wielercomité

Na twee jaar afwezigheid wordt op vrijdagavond 1 juli de wielerronde van Prinsenbeek weer verreden. Nog steeds met een wedstrijd voor KNWU-renners om 19.30 uur en ook met de Beekse prominentenkoers om 21.30 uur. Het parcours is ook hetzelfde.

Lees meer

RTC Prinsenbeek viert veertigjarig jubileum

14 mei 2022     Ingezonden bericht

Twee jaar later dan gepland, maar op zondag 22 mei viert Rijwiel- en Tour Club Prinsenbeek (RTC) haar veertigjarig jubileum. Het wordt een feestelijke dag op én naast de fiets.

Lees meer

Aankomst team GE in Almelo

07 juni 2021     Foto en info ingezonden door Ellen Wilms

In een vorig artikel las u over de fietschallenge door leerlingen en medewerkers van Graaf Engelbrecht. Het team is goed aangekomen.  

Lees meer

Team Graaf Engelbrecht op de fiets voor Join4Energy

07 juni 2021     Redactie Nelleke van der Zee - Foto’s Alex De Vliegere

Dit jaar geen beklimming van de Mont Ventoux. Het team Graaf Engelbrecht vertrok op donderdag 2 juni om 10.30 uur op de fiets naar Almelo.

Lees meer

Uw advertentie hier? Dat kan!

^ Naar boven