Vrijwilligerswerk

Vacatures HBNieuws / Modern Prinsenbeek

06 oktober 2023

Sinds het voorjaar van 2020 hebben we als HBNieuws geen papieren krant meer. We zijn nu uitsluitend digitaal. Om het dagelijkse nieuws bij u op de computer, laptop of mobiele telefoon te blijven krijgen zijn we op zoek naar diverse vrijwilligers.

Lees meer

05 bonenbanner 10-7 tm 23-7 - Aardbeienkwekerij Van de Riet

The Gunners vacatures

06 oktober 2023

Vacaturebank van the Gunners

Lees meer

Kom zingen bij popkoor d’Accord

19 september 2023

Houd je van zingen? Maar blijft dat beperkt tot de douche, tijdens het stofzuigen en in de auto? Dan ben je toe aan een volgende stap! Bij d’Accord zijn we net zoals jij, we houden van zingen en dat doen we samen. Hierbij worden we begeleid door een vijfkoppige band. We staan onder leiding van onze nieuw aangetrokken dirigent Thom Ritter.

Lees meer

Helpende handjes gezocht

02 september 2023

Toneelgroep Haagse Beemden is op zoek naar helpende handjes die ervoor gaan zorgen dat de toneelproducties op rolletjes verlopen. Bij het maken van een toneelproductie komt veel kijken. Uiteraard zijn er toneelspelers die zich in hun rol gaan verdiepen, maar de toneelspelers hebben ook kleding nodig die bij hun rol past.

Lees meer

Boerderijwinkel vd Kieboom

Boerderijwinkel vd Kieboom

Vrijwilligersborrel en markt

27 augustus 2023

Informatiepunt van het netwerk Haagse Beemden Verbindt organiseert op 1 september een vrijwilligersmarkt in de vorm van een vrijdagmiddagborrel in de bibliotheek in de Haagse Beemden aan de Heksenakker.

Lees meer

Gezocht: Gitaristen in de Haagse Beemden

20 juni 2023

Wie heeft er belangstelling voor een akoestisch gitaar muziekgroepje 50+ in de Haagse Beemden?

Lees meer

Blaaskapel Kèk Oôns zoekt koperblazers…

08 mei 2023

Momenteel zijn we met twaalf leden die samen gezellig en gemotiveerd muziek maken. Onze bezetting willen we uitbreiden met een extra trompettist, baritonist en trombonist. Dat zou een welkome aanvulling zijn. We spelen onder meer op diverse festiviteiten waaronder de Rotterdamse marathon en carnaval.

Lees meer

Mini-advertenties

Vitale vrijwilligers gezocht!

23 april 2023

Ontdek of vrijwilligerswerk iets voor jou is en meld je gratis aan voor de theatervoorstellingen via de link onder dit artikel.

Lees meer

Toneelgroep Haagse Beemden zoekt repetitiebegeleider

25 maart 2023

De nog jonge toneelgroep uit de Haagse Beemden is momenteel bezig met de voorbereiding van twee toneelproducties. Tijdens de repetities hebben we behoefte aan een repetitiebegeleider die de spelers ondersteunt bij de tekst.

Lees meer

Con Anima, uitbundig en ook dichtbij!

11 maart 2023

In maart 2020 waren we er klaar voor, ons tweejaarlijkse concert, maar corona stak daar toen een stokje voor. Nu is het dan toch zo ver en we zijn blij dat we ons mooie en gevarieerde programma ten gehore kunnen brengen.

Lees meer

Groenrijk Prinsenbeek - zomergoed vanaf 28-4 (9 juni herplaatst)

Zomergoed bij Groenrijk Schalk

Vrijwilligerswerk voor mensen met lichamelijke beperking

27 december 2022

De plaatselijke Zonnebloemafdeling Haagse Beemden is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. Mensen met bestuurservaring en/of een neusje voor bestuurswerk die zich als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking in Breda.

Lees meer

B.S.V. Boeimeer is op zoek naar Helpende handjes

24 oktober 2022

We zijn dringend op zoek mensen die graag op zaterdagochtend, of de hele zaterdag ons willen helpen.

Lees meer

De Luisterlijn Breda zoekt vrijwilligers

16 juni 2022

Het aantal gesprekken dat vrijwilligers bij De Luisterlijn voeren blijft onverminderd hoog. In 2021 werden er maar liefst 354.352 oproepen beantwoord. Zo wordt er vooral contact opgenomen bij verdriet, eenzaamheid of zorgen.

Lees meer

05 bonenbanner 10-7 tm 23-7 - Aardbeienkwekerij Van de Riet

Toneelgroep Haagse Beemden zoekt vrijwilliger

29 april 2022

Toneelgroep Haagse Beemden is op zoek naar een (vrijwillige) hulp die kan helpen bij de op- en afbouw van een theatervoorstelling

Lees meer

Haagse Beemden Loop ’23 zoekt vrijwilligers

26 maart 2022

In februari ging de kogel door de kerk; het bestuur van stichting Haagse Beemden Loop (HBL) moest de moeilijke beslissing bekendmaken dat ook in 2022 de Haagse Beemden Loop niet door kon gaan. Het lijkt nu lang geleden, maar er was net weer een piek in de coronabesmettingen en opnieuw was onduidelijk wat de maatregelen zouden zijn voor de laatste zondag van de maand mei. 

Lees meer

AIC Breda is op zoek naar een nieuwe coördinator

11 maart 2022

NVA Noord-Brabant/Zeeland zoekt per direct een coördinator die AIC Breda wil leiden op vrijwillige basis. Het NVA-regio bestuur Noord-Brabant streeft naar een zo groot mogelijk vangnet voor mensen met autisme en hun omgeving. De provincie Brabant is inmiddels 10 Autisme Informatie Centra (AIC) rijk.

Lees meer

Boerderijwinkel vd Kieboom

Boerderijwinkel vd Kieboom

Samen aan een mooiere buurt werken

11 maart 2022

Op zaterdag 12 maart wordt de Nationale Vrijwilligersdag NLDoet gehouden. Diverse buurtbewoners zullen hun handen uit de mouwen steken om her en der wat werk te verrichten. Zo ook vrijwilligers die begaan zijn met de buurttuin bij de Lucaskerk.

Lees meer

De Zonnebloem Haagse Beemden zoekt ondersteunende vrijwilliger bezoekwerk

08 februari 2022

De missie van De Zonnebloem is om het leven van mensen met een lichamelijke beperking te verrijken door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken en daarmee de kans op vereenzaming te verkleinen. Hierbij is de wens van de deelnemers leidend.

Lees meer

Luisterlijn Breda is dringend op zoek naar vrijwilligers

03 december 2021

Dag en nacht bieden vrijwilligers van de Luisterlijn een luisterend oor aan mensen met pijn, verdriet of zorgen. Via telefoon, chat en e-mail. Het aantal oproepen neemt toe. In Breda wordt daarom hard gezocht naar meer vrijwilligers. Binnenkort start een training om nieuwe vrijwilligers op te leiden in Breda.

Lees meer

Mini-advertenties

The Gunners: Kaderleden, vrijwilligers en sponsoren gezocht - MVO Nigeria

13 november 2021

Kaderleden en Vrijwilligers gezocht

Sponsoren gezocht voor v.v. The Gunners

Maatschappelijke betrokkenheid

Lees meer

Bimde Blaozers zoekt muzikanten

25 september 2021

Vakantie is voorbij, de repetities zijn weer gestart. We zijn nog steeds op zoek naar een bekkenist(e),trompettist(e) en een baritonist(e). Kom jij ons clubje/hofkapel van Giegeldonk versterken?

Lees meer

Vacature voor redacteur

27 februari 2021

Sinds het voorjaar van 2020 hebben we als HBNieuws geen papieren krant meer. We zijn nu uitsluitend digitaal. Om het dagelijkse nieuws bij u op de computer, laptop of mobiele telefoon te blijven krijgen, zijn we onder andere op zoek naar redactieleden.

Lees meer

^ Naar boven