Vrijwilligerswerk

Prinsenbeeks gemengd koor Just Us zoekt nieuwe leden

05 maart 2023

Gemengd koor Just Us bestaat inmiddels negen jaar en is op zoek naar versterking bij de sopranen, tenoren en bassen. Just Us zingt vierstemmige pop- en musicalnummers en heeft een gevarieerd repertoire opgebouwd dat je kunt bekijken op de website.

Lees meer

Mini-advertenties

Novafonie zoekt nieuwe leden voor zangproject Natuur

05 februari 2023

Vocaal Ensemble Novafonie uit Breda zoekt nieuwe leden. Het a capella kamerkoor geeft dit najaar een concert met als thema ‘Natuur’. De repetities zijn in januari begonnen dus het is nu de tijd om in te stappen! Enthousiaste zangers en zangeressen zijn van harte uitgenodigd om een keer te komen meezingen.

Lees meer

B.S.V. Boeimeer is op zoek naar Helpende handjes

24 oktober 2022

We zijn dringend op zoek mensen die graag op zaterdagochtend, of de hele zaterdag ons willen helpen.

Lees meer

Toneelgroep Haagse Beemden zoekt vrijwilliger

29 april 2022

Toneelgroep Haagse Beemden is op zoek naar een (vrijwillige) hulp die kan helpen bij de op- en afbouw van een theatervoorstelling

Lees meer

Boerderijwinkel van de Kieboom 01-12-22 / 30-11-23

Boerderijwinkel van de Kieboom

Haagse Beemden Loop ’23 zoekt vrijwilligers

26 maart 2022

In februari ging de kogel door de kerk; het bestuur van stichting Haagse Beemden Loop (HBL) moest de moeilijke beslissing bekendmaken dat ook in 2022 de Haagse Beemden Loop niet door kon gaan. Het lijkt nu lang geleden, maar er was net weer een piek in de coronabesmettingen en opnieuw was onduidelijk wat de maatregelen zouden zijn voor de laatste zondag van de maand mei. 

Lees meer

AIC Breda is op zoek naar een nieuwe coördinator

11 maart 2022

NVA Noord-Brabant/Zeeland zoekt per direct een coördinator die AIC Breda wil leiden op vrijwillige basis. Het NVA-regio bestuur Noord-Brabant streeft naar een zo groot mogelijk vangnet voor mensen met autisme en hun omgeving. De provincie Brabant is inmiddels 10 Autisme Informatie Centra (AIC) rijk.

Lees meer

Samen aan een mooiere buurt werken

11 maart 2022

Op zaterdag 12 maart wordt de Nationale Vrijwilligersdag NLDoet gehouden. Diverse buurtbewoners zullen hun handen uit de mouwen steken om her en der wat werk te verrichten. Zo ook vrijwilligers die begaan zijn met de buurttuin bij de Lucaskerk.

Lees meer

Algemene Banner Voorjaar 2023-03-29

De Zonnebloem Haagse Beemden zoekt ondersteunende vrijwilliger bezoekwerk

08 februari 2022

De missie van De Zonnebloem is om het leven van mensen met een lichamelijke beperking te verrijken door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken en daarmee de kans op vereenzaming te verkleinen. Hierbij is de wens van de deelnemers leidend.

Lees meer

Luisterlijn Breda is dringend op zoek naar vrijwilligers

03 december 2021

Dag en nacht bieden vrijwilligers van de Luisterlijn een luisterend oor aan mensen met pijn, verdriet of zorgen. Via telefoon, chat en e-mail. Het aantal oproepen neemt toe. In Breda wordt daarom hard gezocht naar meer vrijwilligers. Binnenkort start een training om nieuwe vrijwilligers op te leiden in Breda.

Lees meer

Koor Odyssee Breda

16 november 2021

Heb je altijd al willen zingen of ben je misschien op zoek naar een ander koor? Grijp dan nu je kans want Koor Odyssee Breda heeft momenteel enkele plaatsen beschikbaar voor tenoren en bassen.

Lees meer

Mini-advertenties

The Gunners: Kaderleden, vrijwilligers en sponsoren gezocht - MVO Nigeria

13 november 2021

Kaderleden en Vrijwilligers gezocht

Sponsoren gezocht voor v.v. The Gunners

Maatschappelijke betrokkenheid

Lees meer

Bimde Blaozers zoekt muzikanten

25 september 2021

Vakantie is voorbij, de repetities zijn weer gestart. We zijn nog steeds op zoek naar een bekkenist(e),trompettist(e) en een baritonist(e). Kom jij ons clubje/hofkapel van Giegeldonk versterken?

Lees meer

 

 

Klik voor vrijwilligersfuncties in jouw buurt

^ Naar boven