Atelier

Laag Zand 15
4823 HX Breda

06 21 90 23 65
info@simonegrootveld.nl

https://simonegrootveld.nl

Facebook

 

Exposeert

 Lucaskerk

 

Disciplines

Grafiek

Keramiek

Schilderen

Tekenen

 

<< naar overzicht

 

Simone Grootveld

Biografie

Ik ben als kunstenaar verbonden aan Kunstroute Haagse Beemden sinds 2013. Dat betekent dat 2023 mijn 10-jarige jubileum is! Daarnaast heb ik me in 2019 ingeschreven als eigenaar van Kunstzinnig Atelier Simone, een praktijk aan huis voor creatief coaching voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Het leven heeft me veel gebracht, mooie en ook pijnlijke stukken. Het heeft me gevormd tot wie ik ben. De creativiteit heeft me in moeilijke tijden meermaals erdoor heen geholpen. Een ingrijpende gebeurtenis bracht veel naar boven, waardoor ik het inzicht kreeg dat ik zelf de keuze had om dingen te gaan veranderen.

 

Dat bracht mij tot de keuze om mijn passie, het kunstenaarschap te gaan combineren met het creatief coachen. Ik bied op een laagdrempelige wijze creatieve ondersteuning bij kinderen en volwassenen met een hulpvraag.
Het kunstzinnige heeft altijd in mij gezeten en via mijn kunst vertel ik verhalen over de innerlijke mens. Wat binnenin je speelt komt makkelijker naar buiten via creativiteit en elk mens is creatief. Al is men dat vaak onderweg in het leven kwijtgeraakt.

 

Mij heeft het kunstzinnig uiten me verder gebracht in het leven, inzichten verkrijgen over wat er speelt in je gevoelsleven. Hoe mooi is dat om dat op deze wijze naar buiten te brengen!

 

 

<<overzicht

 

 

 

 

^ Naar boven