Maud Quaedvlieg

 

Atelier

Konijnenberg 90

4825 BE Breda

06 53 738 222

info@maudq.nl

kunstvanmaud.nl

 

Exposeert

 Atelier Maud Quaedvlieg

 

Disciplines

Schilderen
Tekenen

 

Biografie 

Maud werkt fulltime als kunstenaar in haar atelier in Breda. Haar kunst gaat tegenwoordig vooral over de schoonheid van het afstervingsproces van planten en bloemen en over het loslaten en verdwijnen van natuurlijke vormen onder het wateroppervlak, waarbij ze zoekt naar het moment waarop een vorm nog net herkenbaar is. Maud brengt sterk verdunde lagen verf aan en laat ruimte voor toeval en verrassing. Een stollingsproces van creativiteit.


"De ingang van mijn atelier is voor mij de letterlijke scheidslijn tussen twee werelden, die vergelijkbaar is tussen de wereld boven en onderwater. De onderwaterwereld waar ik beter contact kan maken met rust en stilte.".


Maud studeerde aan de kunstacademie St. Joost in Breda en aan de Vrije Academie in Den Haag. Zij werkt zelfstandig als docent schilderen en tekenen, waarbij zij workshops geeft in binnen- en buitenland (schilderweken).

 

Daarnaast leidt zij als VTS-facilitator (Visual Thinking Strategies) in een veilige setting gesprekken, om het waarnemen van kunst en het kritisch denken daarover te verbeteren.

 

<<overzicht

 

 

 

 

^ Naar boven