Volgens traditie hadden we het stampottendiner zaterdagavond al gedaan bij Den Boerenstampot in Breda.
Zondag was het de hoogste tijd om het rijdend gedeelte van deze activiteit te doen. We verzamelen voor de Stamppottenrit bij de Peer in Prinsenbeek voor een goede bak koffie.
De groep bestond uit 9 leden en 2 gastrijders. We begonnen om 11.00 uur aan de rit. De toercommissie had een mooie route uitgezet. Na een uur rijden hebben we vanwege de kou en de mist, een extra stop gemaakt bij restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. Hier hebben we onszelf verwend met koffie en warm appelgebak.
Toen de rijders weer op bedrijfstemperatuur waren ging de rit verder. Een uur later tijd was het tijd voor de lunch bij eetcafé D’n Brooy in Gilze. Het eten was bijzonder lekker en de kachel deed zijn best. De laatste vijftig kilometers reden de motorrijders weer over vele mooie, Nederlandse en Belgische kleine wegen, om vervolgens rond 16.30 uur bij het Archief op het Heksenwiel te arriveren. Daar hebben we met een warme kop koffie de toer en het rijdend gedeelte van ons motorseizoen afgesloten.
Volgende maand nog één activiteit: ons Glühwein treffen. Gewoon een borrelmiddagje onder elkaar. En ja, zonder motor. Het was niet de beste tijd om motor te rijden, het was mistig, koud en nat. Maar de sfeer was optimaal en daar gaat het om. Op naar het nieuwe seizoen 2025 van de Culinair Bikers. Wil je een keer meerijden? Gezellig, maar meld je wel even aan via onze FB pagina.
F: Culinair Bikers