Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Wessel de Beer nieuw dagelijks bestuurslid waterschap Brabantse Delta

09 juli 2024     Ingezonden bericht

Wessel de Beer Waterschap Brabantse DeltaHet algemeen bestuur van waterschap Brabantse Delta heeft in de vergadering van 26 juni 2024 Wessel de Beer benoemd als dagelijks bestuurslid namens de fractie WestBrabant Waterbreed. Na het vertrek van Niels Mureau eerder deze maand ontstond een vacature in het dagelijks bestuur.

 

Wessel de Beer, geboren in 1993, woont samen met zijn vrouw en dochter in Roosendaal. Hij heeft werkervaring als adviseur en projectmanager in zowel de publieke als de private sector.

 

De Beer is enthousiast over zijn benoeming: “Als dagelijks bestuurder wil ik bijdragen aan een toekomstbestendig waterschap. Een waterschap dat niet alleen proactief reageert op de uitdagingen van nu, maar juist ook die van later. Zodat we een toekomstige generatie niet opzadelen met de problemen die we als maatschappij op dit moment creëren. Ik kijk ernaar uit om samen met het dagelijks bestuur en het algemeen bestuur aan de slag te gaan met de flinke opgaven waar we als waterschap voor staan.”

 

Dagelijks bestuur op volle sterkte

Met de komst van De Beer is het dagelijks bestuur weer op volle sterkte. Dijkgraaf Kees Jan de Vet: “We heten de heer De Beer van harte welkom. Zijn frisse blik is een waardevolle aanvulling voor ons dagelijks bestuur, dat voor grote opgaven staat. We zien uit naar de samenwerking en wensen hem veel succes.”

 

Of de benoeming van Wessel de Beer tot wijzingen in de portefeuilleverdeling leidt, is op dit moment nog niet bekend. Het dagelijks bestuur bespreekt de verdeling van de portefeuilles op korte termijn.

 

Logo Waterschap Brabantse Delta

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven