Dit was Aqua Mundo

16 juli 2024     Ingezonden bericht

Aqua Mundo 2024Breda blikt terug op een stralende editie van Expeditie Aqua Mundo. Het is de vijfde editie van Bredaas' eigen meerdaagse wandelevenement, georganiseerd door BredaWandelt. "Het begint traditie te worden om al wandelend samen de zomer in te luiden."

Breda blijft zich inzetten voor dieren

16 juli 2024     Ingezonden door Gemeente Breda

logo Gemeente BredaBreda is een diervriendelijke gemeente. Dieren moeten hier een zo veilig en dierwaardig mogelijk leven kunnen hebben. Het college van burgemeester en wethouders heeft in de nota ‘Dieren in Breda’ nieuwe afspraken vastgelegd. Deze nota wordt binnenkort besproken door de gemeenteraad.

 

Maden in de kliko? Voorkom ze met deze tips!

15 juli 2024     Van onze redactie

Kliko madenDe zomer is heerlijk, maar brengt ook maden in de kliko met zich mee. Gelukkig is er met een paar simpele stappen een hoop ellende te voorkomen.

Zondag gaan we weer gluren bij de buren?

28 juni 2024     Redactie Monica Rijpma

Gluren bij de buren logoHet jaarlijkse muziekfestival Gluren bij de buren heeft twee edities. In de winter laten letterlijke duizenden amateurs in huiskamers in zo’n vijftig gemeenten in heel Nederland hun talent schijnen. Tijdens de zomereditie gebeurt dat in tuinen, parken en op pleintjes.

 

Breda heeft al jaren een sterk programma. De term muziekfestival dekt de lading maar ten dele want er is ook theater, dans en poëzie.

 

De optredens duren dertig minuten en vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. Met een interactieve link (zie onder dit artikel) kan het publiek vooraf plannen wat ze willen zien. Op de fiets of te voet is het mogelijk een heel programma samen te stellen.

 

De organisatoren van Stichting Bühne hebben zichzelf dit jaar weer overtroffen en aanstaande zondagmiddag is er in de Haagse Beemden en Prinsenbeek onder andere bij de Kapeltuin, bij Buurthuis Gageldonk, bij Aardrijk en op de Zanddreef in Prinsenbeek een gevarieerd muzikaal aanbod. Ook bij de veilingkade zijn er verschillende locaties.

 

Kortom, klik op de link en ga gezellig samen de wijk ontdekken. Talent komt van overal en het is een mooie manier om eens lekker te gluren bij de buren.

 

 

Gluren bij de Buren | Programma

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Freepik

 

^ Naar boven