Exposities deelnemers Kunstroute Haagse Beemden 2018

23 april 2018

KRHB 2018 filmpje spuitwerk op straat - Met dank aan Manuel Suurhoff voor de fantastische hulp!Over een kleine 15 uur is het zover. Dan gaat de 10e editie van Kunstroute Haagse Beemden van start. De markers om jullie de weg naar de verschillende locaties te wijzen hebben we vanochtend in alle vroegte aangebracht. Kijk naar ze uit. Ze zijn niet te missen.
Met dank aan Manuel Suurhoff voor de fantastische hulp!

 

Een aantal van de deelnemers aan de 10e editie van Kunstroute Haagse Beemden 2018, exposeert momenteel en in de komende tijd ook elders in Breda en in Nederland. We hebben deze voor jullie op een rijtje gezet.


Nog tot en met 27 mei exposeert keramist Thea Kanters samen met een aantal andere kunstenaars in de expositieruimte van het Princenhaags Museum. Thema van de tentoonstelling is 'De Boom van Mondriaan in de tuin van oom Cent.

 

Schilderijen van Maria Antonieta Derksen-Ponce, nieuwkomer in de Kunstroutroute Haagse Beemden zijn tot en met 8 juni te zien in SCC 't Kraaiennest.

 

José Jonkers, beeldend vormgever en Thea Kanters exposeren in het Hemelvaartweekend van 10 t/m 13 mei tijdens KunstKijk op Goeree-Overflakkee. Samen met een grote groep andere kunstenaars. Zeker een bezoekje waard!

Terug Schrijf reactie

  

Nieuwsformulier


Heb je een leuk bericht en/of foto's van de Kunstroute Haagse beemden? Dan kan je die via het nieuwsformulier inzenden. De inhoud wordt dan door ons beoordeeld en na goedkeuring op deze pagina geplaatst.

(Wij behouden ons het recht voor een inzending niet te plaatsen)


 

^ Naar boven