Kunstroute Haagse Beemden 10 juni 2012

10 juni 2012     Tekst en foto's: Hans Peters

Kunstroute Haagse Beemden 10 juni  2012

 

Op zondag 10 juni werd voor de vijfde keer de Kunstroute Haagse Beemden gehouden. Het weer werkte gelukkig mee om ook deze dag weer tot een succes te maken. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om de fiets te pakken en de diverse locaties te bezoeken. Vooral op de Kleine Hoeve, waar een viertal kunstenaars gezamenlijk exposeerde, heerste de hele dag een gezellige drukte.

 

Behalve aan beeldende kunst werd op diverse plaatsen ook aandacht besteed aan muziek. Zo speelde in het kapelletje van Gageldonk een combo van cello en blokfluit diverse intermezzo's vol en op de Kleine Hoeve speelde klassiek pianist Daan Boertien verzoeknummers uit zijn uitgebreide repertoire. Pianist en muziekdocent Wout Kwakernaat had zijn huis opengesteld voor de schilderijen van de oorspronkelijk
uit Iran afkomstige Leila Jandaghi en trakteerde zijn gasten tussendoor op een aantal muziekworkshops.

 

Al met al weer een geslaagde kunstroute. De organisatoren zijn nu al aan het nadenken hoe het volgend jaar allemaal nog mooier en beter kan.

 

Terug Schrijf reactie

  

Nieuwsformulier


Heb je een leuk bericht en/of foto's van de Kunstroute Haagse beemden? Dan kan je die via het nieuwsformulier inzenden. De inhoud wordt dan door ons beoordeeld en na goedkeuring op deze pagina geplaatst.

(Wij behouden ons het recht voor een inzending niet te plaatsen)


 

^ Naar boven