Opening buurtpunt De Bezemsteel

26 september 2023     Ingezonden door Haagse Beemden Verbindt

Op zaterdag 7 oktober wordt Buurtpunt de Bezemsteel geopend. Dit was drie jaar geleden één van de plannen van het bewonersnetwerk Haagse Beemden Verbindt.

 

'Heksenwiel krijgt Bezemsteel', zo noemden we indertijd dit plan. Als bewoners geven we daar vorm aan, want het gaat om onze wijk. En het wordt mogelijk doordat we constructief samenwerken met de gemeente Breda, de woningcorporaties, technisch ondernemer Repairstore en sociaal ondernemer The Rescue.

 

Op Buurtpunt de Bezemsteel kan iedere wijkbewoner terecht voor een kopje koffie, informatie over de wijk, plannen, initiatieven en vragen over wonen, zorg en leefomgeving.

De opening wordt om 13.00 uur door wethouden Arjen van Drunen namens de gemeente Breda, Anneke Creemers namens de woningcorporaties en Wim Schul namens Haagse Beemden Verbindt verricht. Ook is er gezellige muziek en zijn er leuke verrassingen.

 

Vooral laten we zien wat u mag verwachten. U hoort hoe het staat met onze andere plannen voor parken, paden en poosplekken, en voor het Heksenwielplein.

Als u zelf ideeën of plannen hebt om de wijk leefbaar en verbonden te maken, kom er dan gerust mee. Haagse Beemden Verbindt heeft als uitgangspunt 'van bewoners, voor bewoners, door bewoners'. Vanaf zaterdag 7 oktober gaat de Bezemsteel vliegen. Komt u ook kijken hoe dat gaat? U vindt het buurtpunt op Heksenakker 76.

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven