Wethouder Jeroen Bruijns (wijkzaken, CDA) opent Kunstroute Haagse Beemden 2023

10 juni 2023

Wethouder Jeroen Bruijns (wijkzaken, CDA) opende vanochtend de tentoonstelling van de kunstenaars van Kunstroute Haagse Bermden in de Lucaskerk.

 

Hoewel geen wethouder van kunst en cultuur, zoals hij zei, prees hij de kunstenaars voor hun werk en het initiatief om zo kunst dichter bij de wijkbewoners te brengen.


De kunstenaars namen vandaag ook afscheid van de drie organisatoren die Kunstroute Haagse Beemden van 2017 tot 2022 hebben georganiseerd.

 

Maike Godefroy bedankte hen voor het vele werk de afgelopen jaren en voor de adviezen die zij gaven bij de organisatie van deze tentoonstelling in het kader van het HaagseBeemdenfestival.

 

José Jonkers, Désirée Martis en Natasja Ahout trokken zich enige maanden geleden al terug als organisatoren van Kunstroutehaagsebeemden. Désirée blijft nog wel betrokken in de Pr.

 

De tentoonstelling in de Lucaskerk, Tweeschaar 125, is vandaag nog tot 17.00 uur te bezoeken evenals de tentoonstelling in Wijkcentrum Heksenwiel aan de Heksenwiellaan 2.

 

Bedankwoordje

 

 

 

Foto-impressie

 

 

Terug Schrijf reactie

  

Nieuwsformulier


Heb je een leuk bericht en/of foto's van de Kunstroute Haagse beemden? Dan kan je die via het nieuwsformulier inzenden. De inhoud wordt dan door ons beoordeeld en na goedkeuring op deze pagina geplaatst.

(Wij behouden ons het recht voor een inzending niet te plaatsen)


 

^ Naar boven