Goodbye Queen Summer!...

15 september 2022     Redactie en illustratie William van der Zanden

Klaprozen en ander prachtig weideschoon uit onze wijk, midden in de natuur terug te vinden, zelfs langs de bermen van onze eigen rondweg! Voor u lezers een cadeautje van Bloemenpracht als afscheid van deze speciale warme zomer.

 

Deze Bloemenpracht heeft een mooi plekje gekregen in de wachtruimte van Medisch Centrum Westerhage aan de Muizenberglaan. Als u wilt kunt u dit plaatje uitprinten en met weemoed terugkijken/voelen/denken aan dit prachtig moois uit de natuur 2022! Onze natuur blijft veranderlijk qua kleur en compositie, zo kan het zomaar zijn dat ik volgend jaar met een heel andere compositie kom (terwijl het kleurenpalet onveranderd is), compleet veranderd is door een ‘natuurlijke verhuizing’ binnen de korenvelden etcetera: het blijft dus altijd spannend en magisch om regelmatig hetzelfde onderwerp te nemen.

 

Dus, ik zou zeggen: geniet van deze Bloemenpracht, neem haar hoffelijk mee de winter in. Voor je het weet is het weer tijd voor één van mijn nieuwe Summertime presentations, beloofd! ;-)

Goodbye Queen Summer, hello Autumn and Wintertime!

 

Techniek: Acryl op canvasdoek

Formaat: 100 x 100 cm.

Kunstenaar: William van der Zanden

 

W: williamvanderzanden.nl

E: william@williamvanderzanden.nl

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven