Brakkenfestival in Buurthuis Gageldonk

25 augustus 2021     Redactie Nelleke van der Zee

 

Het Brakkenfestival biedt jaarlijks vertier aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Normaal gesproken wordt het Brakkenfestival in de eerste week van de schoolvakantie gehouden, maar door de coronamaatregelen is het dit jaar naar september verschoven.

 

Vorig jaar konden kinderen online meedoen aan diverse activiteiten. Dit jaar is er weer een fysieke versie van het Brakkenfestival. In tegenstelling tot andere jaren is het geen vijfdaags festival, maar kunnen kinderen een dag deelnemen aan diverse activiteiten, zoals schminken, schilderen of iets sportiefs. Bij Buurthuis Gageldonk zijn de deuren op 25 september van 10.00 - 16.00 uur open. Er is plaats voor slechts 150 kinderen, dus wees er snel bij.

 

Voorverkoop

Vanaf 25 augustus start de voorverkoop online en kosten de kaarten 5 euro per kind. Daarna zijn de kaarten 6 euro aan de deur, als er dan nog beschikbaar zijn. Er is ook een speciale fastpass voor 6 euro in de voorverkoop te koop, waarmee de kinderen een half uur eerder naar binnen mogen. Met de entreekaarten kunnen kinderen aan alle activiteiten deelnemen. Een speciaal opgeleid team van vrijwilligers staat klaar om alles in goede banen te leiden. Het belooft een gezellig Brakkenfestival te worden met leuke traditionele en nieuwe activiteiten.

 

Meer weten? Bezoek de website: brakkenfestival.nl

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven