Verhalen in corona-tijd

Verhalen in coronatijd – de opa van Corijn

22 september 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Vandaag komt de opa van Corijn aan het woord.

Verhalen in coronatijd – de opa en oma van Lynn

16 september 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Vandaag komen de opa en oma van Lynn aan het woord.

Verhalen in coronatijd – de oma van Menno

08 september 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Vandaag komt de oma van Menno Wirken aan het woord.

Verhalen in coronatijd – de oma van Kim

01 september 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Vandaag komt de oma van Kim Sterkens aan het woord.

Verhalen in coronatijd – de oma van Ryan

25 augustus 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Deze keer vertelt de oma van Ryan iets over haar jeugd.

Verhalen in Coronatijd – de opa en oma van Lars

18 augustus 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. De opa en oma van Lars vertellen deze week iets over hun schooltijd.

Verhalen in Coronatijd - de opa en oma van Lotte

11 augustus 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Deze week is de beurt aan de opa en oma van Lotte.

Verhalen in Coronatijd - de oma van Daan

04 augustus 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Deze week is de beurt aan de oma van Daan.

Verhalen in Coronatijd - de opa van Juliëtte

28 juli 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Deze week is de beurt aan de opa van Juliëtte.

Verhalen in coronatijd - de oma van Suze

21 juli 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Joke, de oma van Suze, is deze week aan de beurt om iets te vertellen.

Verhalen in coronatijd - de oma van Yanick

14 juli 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Vandaag laten we de oma van Yanick Schouwe aan het woord.

Verhalen in coronatijd - de oma van Joanisleidy

07 juli 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. De oma van Bas was de afgelopen week aan de beurt om iets te vertellen. Vandaag komt de oma van Joanisleidy aan het woord.

Verhalen in coronatijd - de oma van Bas

30 juni 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. De oma van Bas is deze week aan de beurt om iets te vertellen.

Verhalen in Coronatijd - de oma van Evi

23 juni 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Deze keer nemen wij u mee in het verhaal van de oma van Evi.

Verhalen in coronatijd - de opa van Daphne

16 juni 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij ouderen. Deze keer laten wij de opa van Daphne aan het woord.

Verhalen in coronatijd - de opa van Riley

09 juni 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij ouderen. Deze keer nemen wij u mee in het verhaal van de opa van Riley.

Verhalen in coronatijd - de oma van Frederique

02 juni 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

Door de coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Leerlingen van Graaf Engelbrecht hebben interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. In deze wekelijkse rubriek nemen wij u mee in de verhalen die uit deze interviews zijn voortgekomen. Deze keer stelt Frederique de vragen en lezen we hoe haar oma deze situatie beleeft.

Verhalen in coronatijd - de opa en oma van Sam

26 mei 2021     Redactie en foto: studenten Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van het Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om zo de frequent aanwezige eenzaamheid iets te verlichten. In deze wekelijkse rubriek nemen wij u mee in deze verhalen die uit de interviews zijn gekomen. Om te beginnen nemen wij u mee in het verhaal van de opa en oma van Sam.

 

 

Ouderen tijdens de Coronaperiode

19 mei 2021     Ingezonden artikel (studenten Graaf Engelbrecht) - Foto Alex De Vliegere

HBNieuws biedt ook ruimte aan gastredacteuren. Een groep studenten benaderde de krant met een bijzonder verzoek. Wij laten hen graag zelf aan het woord. Binnenkort hoort u meer van hen.

Verhalen in corona-tijd

^ Naar boven