Gemeente Breda ondersteunt COA met tijdelijke crisisnoodopvang asielzoekers

16 mei 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda vangt vanaf vandaag ook tijdelijk asielzoekers op in de crisisnoodopvang voor Oekraïense vluchtelingen. Het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel is overvol, waardoor het niet in staat is om alle mensen een plek aan te bieden. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft daarom gemeenten om hulp gevraagd om slaapplekken te vinden voor de asielzoekers.

Streekheiligen - Dymphna helpt vluchtelingen

16 mei 2022     Redactie en fotografie Geert Dekkers

De adellijke familie de Merode werd in 1759 eigenaar van het landgoed Gageldonk in de Haagse Beemden. Deze familie had van oudsher een tak in het Belgische Geel en ondersteunde daarom de cultus rondom de patroonheilige Dymphna in de kapel. Hoewel de heilige in de kapel van Gageldonk de laatste jaren voornamelijk een curiositeit is geworden kwam daar sinds kort verandering in.

Turbotoetsen - Werkbalk snelle toegang, deel 2

16 mei 2022     Redactie Tanja Cavalj√©

Vandaag het vervolg van de blog over de werkbalk snelle toegang in Office. Een stukje Office haute couture want dit maak je volledig op maat naar jouw wensen.

Zoekplaatje

15 mei 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

 

Voor de winnaar stelt bakkerij Dikke Mik een lekkere achtpersoons nougatinetaart beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen hoeft u ons alleen maar het juiste antwoord op onderstaande vraag te geven.

 

   

 

Omschrijft u zo nauwkeurig mogelijk wat u op de detailfoto ziet en waar deze is gemaakt. Uit de juiste inzenders wordt één winnaar getrokken. Stuur uw reactie naar redactie@hbnieuws.nl

De inzendtermijn sluit op zaterdag 21 mei om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing maken wij op zondag 29 mei bekend.

 

 

Uitslag van de vorige keer

De vraag luidde: Wat is de naam van het bedrijf waar de zwart-wit foto genomen is waar u hier een detail van ziet? De imposante foto werd door onze fotograaf Jan Brouwer gemaakt bij het bedrijf DB Schenker (Hekven). Michel van den Berghe had het bij het rechte eind. Hij wint de ‘Gezonde mand’ van aardbeienkwekerij Van de Riet. Van harte gefeliciteerd Michel.

 

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aspergeboerderij Schalk - Prinsenbeek 26-04-22 tm 24-06-22

Poppelaars Tuincentrum Aardbeien 5 inhangpotten 12-05-22 tm 16-05-22

Boerderijwinkel van den Kieboom - Open Dagen 25 en 26 juni 2022

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Belob

EHP-makelaardij

 

^ Naar boven