Statushouders in West-Brabant aan het werk dankzij Logistiek Paspoort

30 november 2021     Ingezonden bericht

Negen statushouders hebben onlangs hun certificaat Logistiek Paspoort ontvangen. Wethouder economische zaken van Breda, Boaz Adank, overhandigde hen de documenten. Met het afronden van hun opleiding zijn de statushouders klaargestoomd voor het werken in de logistieke sector.

GGD West-Brabant concentreert vaccineren in Breda op Breepark

30 november 2021     Ingezonden bericht

Vanaf vandaag sluit GGD West-Brabant de pop-up locatie aan het Kasteelplein. Inwoners van Breda en omgeving halen – zonder afspraak – hun eerste of tweede vaccinatie op de locatie Breepark, Bavelseparklaan 10 in Breda.

Nieuw opvangtarief? Geef het door aan Toeslagen

30 november 2021     Ingezonden bericht

Komende weken bepalen kinderopvangorganisaties, buitenschoolse opvang en gastouders hun uurtarieven voor 2022. Toeslagen herinnert ouders met kinderopvangtoeslag eraan te checken of hun uurtarief is aangepast. En dit meteen door te geven via Mijn toeslagen of de app Kinderopvangtoeslag. Veranderingen in de kosten voor opvang hebben invloed op hoeveel kinderopvangtoeslag iemand kan krijgen.

Uitgelicht!

25 november 2021     Ingezonden bericht

 

 

Een dag waar de ondernemers van STEK worden Uitgelicht! De winterperiode is begonnen. STEK wil jou daarom een warm lichtpuntje aanbieden in deze donkere dagen. 'Uitgelicht!' is hier om alvast in de sfeer te komen! Ga je mee verlicht de winter in?

 

Het gehele STEK-terrein aan de Veilingkade 9a zal sprankelen en verlicht zijn. Op deze dag is het mogelijk om de lokale ondernemers van STEK te leren kennen en te steunen. Er zijn diverse leuke activiteiten te doen en lokale producten te koop. Daarmee draag je ook gelijk een steentje bij aan een duurzamer Breda. Dus kom gezellig op zaterdag 27 november tussen 14.00 en 20.00 uur naar STEK om ‘Uitgelicht!’ te beleven!

 

Koop nu online je 'Uitgelicht!' tas voor € 5,-. In de tas, die je op STEK ontvangt, zit een plattegrond met wandelroute langs alle deelnemers en andere 'Uitgelicht!' goodies. De tas met inhoud is te koop via: eventix.shop/gu87343d

 

Wees er snel bij want Op=Op!
Wij zien u graag de 27e op STEK!

Terug Schrijf reactie

 

  

Lever jouw eigen nieuwsbericht aan 

 

Kledingreparatie Stomerij

Poppelaars Tuincentrum 054 Bloemen

De Ruijter's Vis wisselende blokadvertentie

EHP-makelaardij

 

^ Naar boven