Voel je goed!

17 september 2021     Ingezonden bericht

In de gemeente Breda gaat binnenkort het project Voel je goed! van start. Dit project is een initiatief van Stichting Lezen en Schrijven en wordt door Surplus uitgevoerd in Breda. Volwassenen kunnen gratis meedoen aan een programma van twintig weken over gezonde voeding en bewegen.

Tijdelijke subsidieregeling tegemoetkoming vrijwilligersorganisaties COVID-19

17 september 2021     Ingezonden bericht

Net als voor veel ondernemers, instellingen en organisaties hebben ook de vrijwilligersorganisaties in Breda de afgelopen anderhalf jaar een moeilijke tijd gekend. Activiteiten konden niet of slechts deels doorgaan. Ondanks dat de subsidieverlening door de gemeente de afgelopen 1,5 jaar niet is stopgezet, heeft een aantal organisaties het toch moeilijk. Organisaties die wel kosten hebben gemaakt, maar waar inkomsten achterblijven.

Verhalen in coronatijd – de opa en oma van Lynn

16 september 2021     Redactie en foto leerlingen Graaf Engelbrecht

In deze coronacrisis zijn veel mensen eenzaam, in het bijzonder ouderen. Daarom hebben leerlingen van Graaf Engelbrecht interviews afgenomen bij deze ouderen om de eenzaamheid iets te verlichten. Vandaag komen de opa en oma van Lynn aan het woord.

World Cleanup Day

10 september 2021     Ingezonden bericht

 

Op zaterdag 18 september is het World Cleanup Day. Een dag waarop wereldwijd mensen op pad gaan om zwerfafval op te gaan ruimen en zodoende aandacht vragen voor dit veelkoppig monster. In de Haagse Beemden wordt al door ruim honderd mensen afval geruimd, via Opgeruimd Breda, Wijkdeals of andere organisaties.

 

Voor deze dag hebben Alwel Wonen, Opgeruimd Breda en Zwerfie Breda de handen ineen geslagen. Ze organiseren op zaterdag 18 september, tussen 10.00 en (uiterlijk) 12.00 uur weer een grote opruimactie in een groot deel van de Haagse Beemden.

 

 

Men kan starten vanaf het kantoor van Alwel, Katerdonk 38, vanaf winkelcentrum Heksenwiel of vanaf winkelcentrum De Berg. Doe lekker mee! Je kan je aanmelden via opgeruimdbreda@ziggo.nl

 

 

 

Terug Schrijf reactie

Werken in de horeca? Klik hier!

 

  

 

Poppelaars Tuincentrum

EHP-makelaardij

 

^ Naar boven