Kunstroute Haagse Beemden in de media

Opening Kunstroute Haagse Beemden on Tour

08 november 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Paul Godefroij

Smaakmaker van Breda en directeur van Breda Promotions Barbara Putters opende op zaterdag 5 november de Kunstroute Haagse Beemden on Tour in het gebouw de Teruggave aan de Gasthuisvelden 11. Zij gaf aan hoe bijzonder verrast zij was met deze expositie van zestien kunstenaars uit dezelfde wijk. De kwaliteit en diversiteit spreekt haar erg aan en zij vindt het belangrijk dat Kunstroute Haagse Beemden zich blijft profileren naar de buitenwereld.

Lees meer

Mini-advertenties

Kunstenaars uit de Haagse Beemden exposeren buiten de wijk

24 oktober 2022     Redactie Nelleke van der Zee

Met de titel ‘Kunstroute Haagse Beemden On Tour’ zijn zestien kunstenaars met hun werken te zien op 5 en 6 november van 12.00 – 17.00 uur in het gebouw De Teruggave aan de Gasthuisvelden. De officiële opening wordt om 12.30 uur door Barbara Putters, directeur van Breda Promotion op zaterdag 5 november verricht.

Lees meer

Kunstroute – nog één keer terugblikken

12 september 2021     Redactie Alex De Vliegere

De 11e Kunstroute door de wijk die vorige week zondag werd gehouden was een zeer geslaagd evenement. In HBNieuws kon u er deze week veel over teruglezen.

Lees meer

Debutanten van de 11e Kunstroute Haagse Beemden (2)

09 september 2021     Redactie Nelleke van der Zee – Fotografie Lex Heijtveldt

De 11e Kunstroute Haagse Beemden werd op zondag 5 september gehouden. Een zonovergoten dag zorgde ervoor dat heel veel kunstliefhebbers heerlijk konden genieten van alle creativiteit die de 22 deelnemende kunstenaars tijdens hun exposities lieten zien. Bij het infopoint in Buurthuis Gageldonk hebben de deelnemers ieder een exemplaar van hun kunst tentoongesteld, om de bezoekers vast een voorproefje te geven van wat zij kunnen verwachten.

Lees meer

Algemene Banner Voorjaar 2023-03-29

Kunstroute - Over het water

09 september 2021     Redactie Geert Dekkers – Fotografie Alex De Vliegere

Ditmaal exposeren maar liefst 22 professionele kunstenaars in de Haagse Beemden hun werk in hun eigen atelier of gewoon bij hen thuis. Met uiteenlopende disciplines zoals keramiek, schilderkunst, fotografie en textiele vormgeving. Een van de hoogtepunten tijdens de route was het opmerkelijke werk van Maud Quaedvlieg. Deze Bredase blondine heeft haar atelier gevestigd net over de Moerlakenbrug in het oude pand van Tebbe.

Lees meer

Debutanten van de 11e Kunstroute Haagse Beemden (1)

08 september 2021     Redactie Nelleke van der Zee – Fotografie Lex Heijtveldt

De 11e Kunstroute Haagse Beemden werd op zondag 5 september gehouden. Een zonovergoten dag zorgde ervoor dat heel veel kunstliefhebbers heerlijk konden genieten van alle creativiteit die de 22 deelnemende kunstenaars tijdens hun exposities lieten zien. Bij het infopoint in Buurthuis Gageldonk hebben de deelnemers ieder een exemplaar van hun kunst tentoongesteld, om de bezoekers vast een voorproefje te geven van wat zij kunnen verwachten.

Lees meer

Kunstroute - Iris en Maud

08 september 2021     Redactie Tilly van Doorn-Cogenbach – Fotografie Ton van Doorn

Wat een heerlijke zonnige dag was het zondag om de kunstroute in de Haagse Beemden lopend of fietsend te volgen. Zoals de kunstenaars het zelf formuleerden: “De kunstroute Haagse Beemden brengt je daar waar kunst ontstaat”, en dat was te merken op alle locaties waar activiteiten plaatsvonden.

Lees meer

Boerderijwinkel van de Kieboom 01-12-22 / 30-11-23

Boerderijwinkel van de Kieboom

Kunstroute Haagse Beemden: weer inspiratie en vlinders

05 september 2021     Joost Klaverdijk - BN De Stem


Ga naar BN De StemBREDA - Na twee keer te zijn uitgesteld was zondag de elfde editie van de Kunstroute Haagse Beemden. Het perfecte weer hielp de kunstenaars aan een flinke toeloop. Op 18 locaties verspreid over de wijk konden de 22 deelnemers eindelijk laten zien wat ze op creatief gebied kunnen. ,,Het is spannend om weer te kunnen exposeren.’’

Morgen Kunstroute

04 september 2021     Redactie Alex De Vliegere

Op zondag 5 september wordt van 11.00 tot 17.00 uur de elfde Kunstroute Haagse Beemden gehouden. De afbeelding toont u alle locaties (klik erop voor een vergroting). Daarbij kunt u ook nog genieten van het Struinen in de Tuinen programma. Het belooft een mooie dag te worden. Meer informatie vindt u in eerder geplaatste artikelen, onder de knop ‘Meer Nieuws’.

Lees meer

Kunstroute Haagse Beemden 2021

31 augustus 2021     PrinsenbeekNieuws


Ga naar PrinsenbeekNieuwsRuim een jaar later dan gepland vindt op zondag 5 september voor de elfde keer Kunstroute Haagse Beemden plaats. Deze open atelierroute voert bezoekers langs ateliers van kunstenaars die wonen en/of werken in de Haagse Beemden.

Mini-advertenties

11e editie Kunstroute Haagse Beemden

25 augustus 2021     Redactie Nelleke van der Zee – Foto ingezonden

De Kunstroute gaat dit jaar gelukkig wel door! Op zondag 5 september 2021 van 11.00 - 17.00 uur vindt voor de elfde keer Kunstroute Haagse Beemden plaats. In eerste instantie stond deze op zondag 14 juni van het vorig jaar gepland, maar mocht toen vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.

Lees meer

Leuk! De kunstroute in de Haagse Beemden gaat dit jaar door

20 augustus 2021     Daphne Geelink - In de Buurt


Ga naar In de BuurtBREDA - Corona gooide in 2020 roet in het eten, maar dit jaar gaat Kunstroute Haagse Beemden door. De elfde editie is op zondag 5 september 2021.

Na twee annuleringen gaat Kunstroute Haagse Beemden door

16 augustus 2021     Edine Wijnands - BN De Stem


BREDA - Nadat corona tot twee keer toe een stokje stak voor de Kunstroute Haagse Beemden, gaat hij dit keer wel door. Op 5 september zijn in heel de wijk talloze plekken te bezoeken waar kunstenaars hun werk tonen.

Kunstenaars Haagse Beemden

Natasja Ahout
Liesbeth Bossink
Robert Broos
Antonieta Derksen Ponce
Melanie van Dorp
Angèle Evers
Christianne Garssen
Linda de Geus
Maike Godefroy-van der Mullen
Simone Grootveld
Anita van Iersel
Harry van Iersel
Ans Janssen
José Jonkers
Thea Kanters
Marja Machielse
Marianne Naerebout
Annamaria Paizs
Maud Quaedvlieg
Neel Ritzema
William van der Zanden

 

^ Naar boven