Haagse Beemden Nieuws
HBNieuws
 • Bezorgklachten
 • Organisaties HB
 • Uw artikel invoeren
 • Nieuwsbrief


 • ;
  ;
  HBNieuws

  Aanmelden voor 7-kamp kan nog

  De 7-kamp wordt ieder jaar door Jeugd4kidz/Believe georganiseerd bij BSV Boeimeer. Verschillende teams kunnen het tegen elkaar opnemen om de felbegeerde beker in ontvangst te nemen. Dit jaar is het de vierde editie en wordt het op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 15.30 uur gehouden. Deelnemers kunnen zich hiervoor nog opgeven!


  Nelleke van der Zee
  De 7-kamp is altijd een behoorlijk spektakel op het terrein van BSV Boeimeer. Het parcours bestaat uit zeven spelonderdelen en zorgt voor spannende en intensieve momenten. Deelnemers vanaf negen jaar mogen meedoen aan de 7-kamp, maar er hoort altijd een volwassene als teamcaptain bij te zijn. Maximaal veertien teams (het streefgetal) van tien personen kunnen de strijd met elkaar aangaan. Zij worden aangemoedigd door de muzikale klanken van jonge dj’s.
  BEKER
  De teams gaan op een sportieve manier de strijd met elkaar aan. Alle deelnemers krijgen aan het einde van de dag een medaille. De winnaars van de eerste, tweede en derde prijs krijgen een beker als herinnering aan deze sportieve dag. Vorig jaar deden er vierentachtig deelnemers mee en had de organisatie voor een bijzonder broodje ‘Haagse Beemden’ gezorgd. Benieuwd wat er dit jaar op het menu staat? Geef je dan snel op via onderstaand e-mailadres.
  E: jeugd4kidz@hotmail.com


  Het team van Jeugd4kidz/believe zorgt mede voor een gezellige dag
  Fotograaf:

  Reageren op dit artikel klik hier

  HBNieuws

  Reacties op artikel

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel  archief Aanmelden voor 7-kamp kan nog