Aanhoudende vertraging bij pakketdiensten

11 december 2023     Ingezonden bericht

Na de hectiek van Cyber Monday en Black Friday blijft de e-commerce sector worstelen met vertragingen in pakketleveringen. Recent onderzoek van Sendcloud onthult een opmerkelijke daling in de tijdige bezorging van pakketten, met slechts 53 procent van de zendingen die de volgende dag aankomen. Deze trend benadrukt de toenemende uitdagingen in de logistieke sector en wijst op alternatieve oplossingen zoals het gebruik van pakketpunten.

Excel of beter ExSNEL: 5 tijdbesparende tips (2)

11 december 2023     Redactie en afbeelding Tanja Cavaljé

Hoewel ik in de auto snelwegen het liefst vermijd, ben ik tijdens mijn werk altijd op zoek naar de snelle weg. Er zitten tenslotte maar 24 uren in een dag en ik heb altijd wel voor 32 uur ideeën en plannen. Jij ook? Mooi, want deze keer deel ik Excel-tips met je, waarmee je tijd bespaart. Met natuurlijk ook een handige zo-doe-je-dat-video per tip.

Een opgeruimd huis brengt rust

10 december 2023     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Er zijn weleens omstandigheden in het leven waardoor u het even niet ziet zitten. Denk aan het verlies van een dierbaar persoon, het verlies van een baan, ziekte of een burn-out. Dan is misschien opruimen van het huis het laatste waar u aan denkt. Voordat u het weet is het zó erg en kunt u het alleen niet meer overzien. Dan is het handig om gebruik te maken van een professional organizer (opruimcoach). Ingrid Gerretse is al vanaf 2019 de persoon die op verschillende adressen haar hulp heeft aangeboden.

Zoekplaatje 46 – Blinde muur

18 november 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Willem Vermeulen

 

Breda is rijkelijk voorzien van ‘Blind Walls’, mooie muurschilderingen waarmee grote kale muren   aangenaam verfraaid worden. Ook in de Haagse Beemden zijn er een paar: De zeven speelgoedschilderingen bij de Simonsberg, de bulldog uit het voorgaande zoekplaatje en misschien herinnert u zich nog de prachtige maar nu verdwenen puttertjes die de JOP bij de Galaxy sierden. Dit zoekplaatje gaat over onze allernieuwste aanwinst. Doet u mee? U kunt winnen: Een heerlijke nougatinetaart t.w.v. € 12,50 van bakkerij Dikke Mik, winkelcentrum Heksenwiel.

 

Wij vragen u natuurlijk weer waar wij deze schildering aantroffen. Kunt u er meer over vertellen? Stuur uw antwoord naar hbnieuws.nl/oplossing-zoekplaatje.

Uit de goede inzenders wordt één winnaar getrokken. De inzendtermijn sluit op zaterdag 25 november om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing publiceren wij op zaterdag 2 december.

 

 

Oplossing zoekplaatje 44

We vroegen u waar we deze schildering van een bulldog aantroffen. De vraag was blijkbaar te moeilijk want onder de inzendingen was er geen enkel goed antwoord. De bulldog werd in 2004 aangebracht ter verfraaiing van de Achter-Emertunnel. De taart gaat op herhaling!

 

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Kerstmis - Boerderijwinkel van de Kieboom - 21 nov / 21 Dec 2023

BSO De Wildert: algemene advertentie

Verkenners

Tuincentrum Poppelaars - Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen bij Tuincentrum Poppelaars


 


 

 

 

 

^ Naar boven