Aanhoudende vertraging bij pakketdiensten

11 december 2023     Ingezonden bericht

Na de hectiek van Cyber Monday en Black Friday blijft de e-commerce sector worstelen met vertragingen in pakketleveringen. Recent onderzoek van Sendcloud onthult een opmerkelijke daling in de tijdige bezorging van pakketten, met slechts 53 procent van de zendingen die de volgende dag aankomen. Deze trend benadrukt de toenemende uitdagingen in de logistieke sector en wijst op alternatieve oplossingen zoals het gebruik van pakketpunten.

Excel of beter ExSNEL: 5 tijdbesparende tips (2)

11 december 2023     Redactie en afbeelding Tanja Cavaljé

Hoewel ik in de auto snelwegen het liefst vermijd, ben ik tijdens mijn werk altijd op zoek naar de snelle weg. Er zitten tenslotte maar 24 uren in een dag en ik heb altijd wel voor 32 uur ideeën en plannen. Jij ook? Mooi, want deze keer deel ik Excel-tips met je, waarmee je tijd bespaart. Met natuurlijk ook een handige zo-doe-je-dat-video per tip.

Een opgeruimd huis brengt rust

10 december 2023     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Er zijn weleens omstandigheden in het leven waardoor u het even niet ziet zitten. Denk aan het verlies van een dierbaar persoon, het verlies van een baan, ziekte of een burn-out. Dan is misschien opruimen van het huis het laatste waar u aan denkt. Voordat u het weet is het zó erg en kunt u het alleen niet meer overzien. Dan is het handig om gebruik te maken van een professional organizer (opruimcoach). Ingrid Gerretse is al vanaf 2019 de persoon die op verschillende adressen haar hulp heeft aangeboden.

Sinterklaasintocht Haagse Beemden

17 november 2023     Redactie Geert Dekkers – Fotografie Alex De Vliegere

 

Op zondagmiddag 26 november is het weer zover. Dan komt Sinterklaas officieel aan in de Haagse Beemden en dat wordt weer een groot feest in en rondom het historische hart van de Haagse Beemden: Buurthuis Gageldonk. Het programma bestaat uit twee delen.

 

Het buitenprogramma

Sinterklaas maakt, gezeten op zijn schimmel Ozosnel, samen met een groep vrolijke pieten een kleine tour door de wijk. De vrolijke pieten zullen dansen en springen op de begeleidende sinterklaasmuziek en de tocht omtoveren tot een zinderend feestje. Het mooie paard met de rode sokjes wordt geleid door de lakei van de freule van Gageldonk, zodat Sint en zijn gevolg niet zullen verdwalen.

 

 

De route start in de Gageldonksestraat. Van daaruit gaat het gezelschap met muzikale omlijsting op weg naar Buurthuis Gageldonk. De freule van Gageldonk, die er ooit het kasteel bewoonde zal het Spaanse gezelschap verwelkomen bij het buurthuis. De jonkvrouw heeft blaaskapel Kèk Ôôns gevraagd een spetterende muzikale ontvangst op de parkeerplaats voor het buurthuis te verzorgen. Zij heeft haar lakei opdracht gegeven ervoor te zorgen dat er ruime gelegenheid is voor ouders om met hun kinderen bij het paard Ozosnel en het Spaanse bezoek op de foto te gaan.

 

Het binnenprogramma

Na deze tour nodigt de freule Sint Nicolaas en de pieten uit om samen met de kinderen en hun begeleiders de feestzaal in Buurthuis Gageldonk te betreden. De lakei van de freule brengt Ozosnel dan naar de paardenstal. Daar kan het paard genieten van haver, hooi, wortels en verse biologische appels uit de boomgaard van de jonkvrouw. Zij heeft ze zelf met zorg geplukt.

 

 

Het binnenprogramma is met grote zorg voorbereid en staat garant voor een feestelijke en spannende middag. Er is zelfs een tijdmachine aanwezig waar van alles mee gebeurt. Blaaskapel Kèk Ôôns zorgt er voor de muzikale ondersteuning. Natuurlijk krijgen de kinderen aan het einde van de middag allemaal een leuk cadeautje van Sinterklaas. Om dit binnengebeuren soepel en gestroomlijnd te laten verlopen is toegang alleen mogelijk na aanmelding via onderstaande link. De administratiepieten zorgen ervoor dat ieder kindje voorzien wordt van limonade en iets lekkers. Hoofdpiet neemt de taak op zich ervoor te zorgen dat de aangemelde kinderen in het grote boek staan zodat ze allemaal een mooi cadeau krijgen en niemand wordt overgeslagen.

 

Informatie

Tijd: van 13.00 - 16.00 uur.

Kosten: 2,50 euro per persoon.

Leeftijd: 0 tot 9 jaar.
Opgeven voor deelname (naam en leeftijd!) kan via info@buurthuisgageldonk.nl

 

W: buurthuisgageldonk.nl

 

Terug Schrijf reactie

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Kerstmis - Boerderijwinkel van de Kieboom - 21 nov / 21 Dec 2023

BSO De Wildert: algemene advertentie

Verkenners

Tuincentrum Poppelaars - Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen bij Tuincentrum Poppelaars


 


 

 

 

 

^ Naar boven