Aanhoudende vertraging bij pakketdiensten

11 december 2023     Ingezonden bericht

Na de hectiek van Cyber Monday en Black Friday blijft de e-commerce sector worstelen met vertragingen in pakketleveringen. Recent onderzoek van Sendcloud onthult een opmerkelijke daling in de tijdige bezorging van pakketten, met slechts 53 procent van de zendingen die de volgende dag aankomen. Deze trend benadrukt de toenemende uitdagingen in de logistieke sector en wijst op alternatieve oplossingen zoals het gebruik van pakketpunten.

Excel of beter ExSNEL: 5 tijdbesparende tips (2)

11 december 2023     Redactie en afbeelding Tanja Cavaljé

Hoewel ik in de auto snelwegen het liefst vermijd, ben ik tijdens mijn werk altijd op zoek naar de snelle weg. Er zitten tenslotte maar 24 uren in een dag en ik heb altijd wel voor 32 uur ideeën en plannen. Jij ook? Mooi, want deze keer deel ik Excel-tips met je, waarmee je tijd bespaart. Met natuurlijk ook een handige zo-doe-je-dat-video per tip.

Een opgeruimd huis brengt rust

10 december 2023     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Er zijn weleens omstandigheden in het leven waardoor u het even niet ziet zitten. Denk aan het verlies van een dierbaar persoon, het verlies van een baan, ziekte of een burn-out. Dan is misschien opruimen van het huis het laatste waar u aan denkt. Voordat u het weet is het zó erg en kunt u het alleen niet meer overzien. Dan is het handig om gebruik te maken van een professional organizer (opruimcoach). Ingrid Gerretse is al vanaf 2019 de persoon die op verschillende adressen haar hulp heeft aangeboden.

Cheddar treedt zondag 19 november op in De Parel

16 november 2023     Ingezonden bericht

Aanstaande zondag 19 november treedt het Bredase vijftal Cheddar wederom op in Eetcafé De Parel in de Donk in de Haagse Beemden. Cheddar maakt vooral Nederlandstalige muziek van de laatste vijftig jaar. De ene keer een bekende tranentrekker, dan weer een aanstekelijk dansnummer.

 

Cheddar treedt op van 15.30 tot 18.00 uur met een korte pauze. De entree is gratis en er is natuurlijk gelegenheid om ook vooraf, tijdens en na de muziek wat te eten en te drinken.

 

De groep Cheddar bestaat uit frontman en zanger Frank Kampen, die met zijn formidabele stemgeluid de bekende liedjes een nieuw leven geeft. Verder bestaat de band uit bassiste en zangeres Karin Falke, drummer Ton Hermans, gitarist Herman Landzaat en accordeonist Joost Tholhuijsen. Karin en Joost spelen sinds 2021 samen, waarna vervolgens Frank, Ton en Herman zich bij de groep hebben gevoegd. De gedeelde liefde voor bekend Nederlands repertoire is de basis voor het groepsgeluid. De meeste liedjes horen bij het recente vaderlandse muzikale erfgoed, bijvoorbeeld de liedjes van onze stadsgenoot Pierre Kartner en van Ramses Shaffy.

 

Eetcafé De Parel is gevestigd op Donk 10 in Breda en is deze zondag al geopend vanaf twaalf uur ‘s middags. De entree is gratis.

 

Informatie

Eetcafé De Parel 076 542 7282;

Cheddar 06-14 221288.

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Kerstmis - Boerderijwinkel van de Kieboom - 21 nov / 21 Dec 2023

BSO De Wildert: algemene advertentie

Verkenners

Tuincentrum Poppelaars - Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen bij Tuincentrum Poppelaars


 


 

 

 

 

^ Naar boven