Kom zingen bij popkoor d’Accord

19 september 2023     Ingezonden door Ilse Terörde, popkoor d’Accord

 

Houd je van zingen? Maar blijft dat beperkt tot de douche, tijdens het stofzuigen en in de auto? Dan ben je toe aan een volgende stap! Bij d’Accord zijn we net zoals jij, we houden van zingen en dat doen we samen. Hierbij worden we begeleid door een vijfkoppige band. We staan onder leiding van onze nieuw aangetrokken dirigent Thom Ritter.

 

D’Accord staat voor kwaliteit, gezelligheid, vriendschap en een gevarieerd repertoire dat we zo’n vier à vijf keer per jaar aan het publiek laten horen; tijdens festivals: eigen optredens en evenementen. De dertig zangers (m/v) met band repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Drie Linden in Prinsenbeek. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Mannen mogen zich extra aangesproken voelen.

 

Word je blij van zingen?

Kom dan kennismaken! Op woensdag 4 oktober organiseren we een open repetitie. We willen je dan laten ervaren hoe leuk het is om samen te zingen. Daarnaast laten we je wat van ons repertoire horen.

Meld je aan via voorzitter@daccord.nl. Kun je die datum niet? In overleg kun je ook aansluiten bij een gewone repetitie.

Voor meer informatie www.daccord.nl

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven