Opening buurtpunt De Bezemsteel

26 september 2023     Ingezonden door Haagse Beemden Verbindt

Op zaterdag 7 oktober wordt Buurtpunt de Bezemsteel geopend. Dit was drie jaar geleden één van de plannen van het bewonersnetwerk Haagse Beemden Verbindt.

Campagne Eén tegen eenzaamheid

26 september 2023     Ingezonden bericht

Bijna de helft van de Noord-Brabanders voelt zich wel eens eenzaam. 1 op de 7 Nederlanders voelt zich zelfs erg eenzaam. En dat is niet zo gek, want iedereen kan te maken krijgen met eenzaamheid. Bij jezelf of een ander. Daarom start eind september de campagne Eén tegen eenzaamheid. 

Pennetje - Prinsjesdag is weer voorbij

25 september 2023     Column Pennetje – Foto Geert Dekkers

Het kleurrijke feestje met koetsen zonder discriminerende plaatjes, paarden, soldaten, lakeien, jongens met strak loerende blik in hun zondagse pak met een keur aan wapentuig onder hun jasje, tonnen zand, kilometers kabel in de tramrails, omgekeerde driekleuren en fluitconcerten is voorbij. Vraag me niet wat dit heeft gekost, maar ik denk dat dit wel goede uitkomst had kunnen financieren voor die miljoen+ mensen met een veel te krappe beurs.

Maak kennis met de Huurderskoepel Laurentius

13 september 2023     Ingezonden door Huurderskoepel Laurentius

 

Zoals gebruikelijk organiseert de Huurderskoepel Laurentius (HKL) ook dit jaar een inloopsessie voor huurders van Laurentius, dit keer in De Verbinding in de Haagse Beemden.

 

Huurt u een woning van Laurentius, maar kent u de HKL nog niet? Kom dan 19 september aanstaande van 19.00 - 21.00 uur kennis met ons maken in de Verbinding, Alexberg 2, in Breda.

 

Wie zijn wij?

De HKL zet zich in voor de belangen van alle huurders van Woningcorporatie Laurentius, leden én niet-leden. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers, zelf ook allemaal huurders van Laurentius. Lidmaatschap van de HKL is gratis en vrijblijvend. Wij organiseren minimaal één ledenvergadering per jaar. Daarnaast ontvangen leden een aantal nieuwsbrieven per jaar.

 

Beleid

Regelmatig spreken wij met, en adviseren wij Laurentius over, beleid op het gebied van zaken die onze portemonnee en ons woongenot raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huur en servicekosten, sloop en nieuwbouw, onderhoud en renovatie, leefbaarheid, en verduurzaming.

 

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u weten wat de HKL doet en wat wij voor u kunnen betekenen, of gewoon kennismaken met onze bestuursleden? Dan zien we u 19 september tussen 19.00 en 21.00 uur graag in De Verbinding. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

Terug Schrijf reactie

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Herfstvakantie- Boerderijwinkel van de Kieboom - 18 sep / 08 okt 23

Moestuinlunches elke zondag in sept en okt bij Landgoed Ulvenhart 28 sept op Landgoed Ulvenhart

Dinerconcert 28 sept  op Landgoed Ulvenhart

BSO De Wildert: Verrekijkers

Tuincentrum Poppelaars - Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen bij Tuincentrum Poppelaars


 


 

 

 

 

^ Naar boven