Zoekplaatje 11

18 maart 2023     Redactie Alex De Vliegere – Foto Geert Dekkers

 

Zie de maan schijnt door de bomen, en een heel klein zwart Pietje kijkt mee. Maar dat is toevallig, daar gaat de vraag helemaal niet over. Wilt u meedingen naar de felbegeerde € 20 cadeaukaart van Groenrijk Schalk aan de Mastlanddreef 9 in Prinsenbeek, beantwoordt u dan de echte zoekvraag van deze keer.

 

We zien een deel van een fantasievol beschilderd trafohuisje, ergens in de Haagse Beemden, en lezen erop: ‘Sylvia Thijssen 2002’. We vragen ons nu dus óók af of dit echt al zo lang geleden geschilderd is, óf dat 2002 het geboortejaar van Sylvia aangeeft. Als u het weet horen we het natuurlijk graag, maar de werkelijke vraag van deze week luidt: Wat is de naam van het buurthuis dat vaag op de achtergrond zichtbaar is?

 

Stuur uw reactie naar hbnieuws.nl/oplossing-zoekplaatje. Uit de goede inzenders wordt één winnaar getrokken. De inzendtermijn sluit op zaterdag 25 maart om 18.00 uur. De winnaar krijgt van ons automatisch bericht; de oplossing publiceren wij op zaterdag 1 april.

 

 

 

Winnaar zoekplaatje 9

We toonden een mooie foto, genomen langs het Schapenpad, die alleen maar de omgeving van de vraag illustreerde. De vraag luidde: Hier pal achter ligt een benzinetankstation. Van welk merk is deze? Fotograaf Jan Brouwer zegt erover: “Genomen pal achter het BP-station.”

 

 

Het heerlijke voetverzorgingsproduct van pedicuresalon Kim Engel is gewonnen door Lenny Vos. Van harte gefeliciteerd, Lenny!

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven