STEK en Belcrum Beach kleuren oranje tijdens Koningsdag 2023

30 maart 2023     Ingezonden bericht – Fotografie Bonny Hubers van Assenraad

Op donderdag 27 april organiseren STEK en Belcrum Beach van 09.00 tot 16.00 uur samen de Koningsdag vrijmarkt, met lekkers, ambacht en curiosa.

Het Paleis van Typografisch Metselwerk

30 maart 2023     Ingezonden door Graphic Matters

Graphic Matters presenteert een nieuwe tentoonstelling in samenwerking met Richard Niessen en de Grote Kerk Breda. De tentoonstelling is vanaf 23 april voor het eerst in Nederland te zien en is tot en met 18 juni gratis te bezoeken in de Grote Kerk Breda.

FIKS: Weten wat je wil

30 maart 2023     Ingezonden bericht

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

Spin for Life

17 maart 2023     Ingezonden bericht

 

Breda maakt zich op voor Spin for Life, de grootste spinningmarathon ooit! Doe jij mee bij jou in de buurt om geld op te halen voor kankeronderzoek? Stichting Fight cancer, SportCity, SLAM! en Global Media & Entertainment roepen heel Nederland op om 23 maart mee te doen en geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Iedereen kan meedoen óf doneren!

 

Door op de spinningfiets te stappen bij SportCity Breda Tramsingel komen we weer dichter bij het doel: een half miljoen euro bij elkaar fietsen voor onderzoek naar behandelingen op maat voor jongvolwassenen met kanker. Er staat inmiddels meer dan 285.000 euro op de teller. Help jij mee het eindbedrag te bereiken?

 

Spin for Life, de grootste spinningmarathon ooit

De organisaties willen op donderdag 23 maart duizenden mensen op de fiets krijgen om op één van de 27 deelnemende SportCity clubs 1 of 2 uur te gaan spinnen op de beats van SLAM! Iedereen kan meedoen, ook mensen die geen lid zijn van SportCity. Deelnemers staat een bijzondere ervaring te wachten, een limited edition Spin for Life goodie en een hapje en drankje. Mensen die liever een donatie doen in plaats van mee te spinnen, kunnen gemakkelijk via een Tikkie doneren

 

Aftellen vanaf maandag 20 maart bij SLAM!

Live vanuit de SLAM!-studio in Naarden wordt er van 20 tot en met 23 maart een fiets draaiende gehouden door diverse bekende gasten. Vanaf de SportCity club op de Wibautstraat wordt ook een livestream uitgezonden naar de 26 andere SportCity clubs. SLAM!-DJ Martijn La Grouw geeft op donderdag het spreekwoordelijke wiel over door vanuit Naarden naar Amsterdam te fietsen en opent daarmee officieel de grootste spinningmarathon ooit. Dj’s die hier voor de spinners live gaan draaien zijn onder meer La Fuente, WeDamnz en Michael Amani. Tim Senders, die zelf zijn opa verloor aan kanker, is de host van het event en hij spint ook mee. Andere BN’ers die meedoen, zijn Dennis Warmerdam en Ralf Seuntjens, die het initiatief vanuit hun persoonlijke ervaring met kanker een warm hart toedragen. Het evenement is voor iedereen live te volgen via de radio en te zien op SLAM! TV (via Ziggo kanaal 603 en KPN kanaal 111).

 

Vrienden en familie kunnen meehelpen, zonder te hoeven spinnen

Deelnemers en bedrijven die meedoen halen donaties op in hun eigen omgeving bij familie, vrienden en collega’s. Deze supporters worden opgeroepen om op 23 maart naar SportCity Breda te komen om deelnemers aan te moedigen. Met de opgehaalde donaties wordt onderzoek gefinancierd naar behandelmethoden op maat voor jongvolwassenen. Stefanie van Rootselaar, directeur Fight cancer: “We hopen met onze 27 lokale evenementen, die samen Spin for Life vormen, zoveel mogelijk mensen te inspireren om mee te doen én te doneren. Kanker raakt helaas nog steeds 1 op de 3 Nederlanders, dus onderzoek is van levensbelang. Samen dragen we met Spin for Life bij aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.”

 

Meer informatie over Spin for Life en inschrijven: fightcancer.nl/spinforlife

Een donatie doen via een Tikkie: tikkie.me/pay/Fightcancer/sjYC6Uaor1V6Mbq8D2T2hN

Meer informatie over het onderzoek: fightcancer.nl/event/spin-for-life-2023#onderzoek

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 

 


 

Klik op de gewenste actiefolder

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart

Vers Vlees rechtstreeks van de boerderij - Boerderijwinkel van de Kieboom - 15 mrt / 30 nov 23

Poppelaars 07 juli 22/ 07 juli 23 - Snel naar de aanbiedingen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21 sep 22 / 24 apr 23

 

 

 

 

 

^ Naar boven