STEK en Belcrum Beach kleuren oranje tijdens Koningsdag 2023

30 maart 2023     Ingezonden bericht – Fotografie Bonny Hubers van Assenraad

Op donderdag 27 april organiseren STEK en Belcrum Beach van 09.00 tot 16.00 uur samen de Koningsdag vrijmarkt, met lekkers, ambacht en curiosa.

Het Paleis van Typografisch Metselwerk

30 maart 2023     Ingezonden door Graphic Matters

Graphic Matters presenteert een nieuwe tentoonstelling in samenwerking met Richard Niessen en de Grote Kerk Breda. De tentoonstelling is vanaf 23 april voor het eerst in Nederland te zien en is tot en met 18 juni gratis te bezoeken in de Grote Kerk Breda.

FIKS: Weten wat je wil

30 maart 2023     Ingezonden bericht

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

Opschoondag

14 maart 2023     Ingezonden bericht

Op de landelijke opruimdag zaterdag 18 maart is er in de Haagse Beemden een leuke opschoonactie georganiseerd! Iedereen die mee wil doen en die wil helpen om de wijk schoon te houden is van harte welkom!

 

We verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats van het winkelcentrum De Donk. Er zijn vertegenwoordigers vanuit de woningcorporaties aanwezig en ook de wijkbeheerder van de gemeente Breda is van de partij.

 

Het is de bedoeling om dan gezamenlijk vanuit het winkelcentrum De Donk te starten. Vanuit de Donk lopen we langs meerdere locaties in de wijk om deze samen schoon te prikken. Afsluitend is er nog ruimte voor een goed gesprek en wat lekkers bij Inloop De Verbinding aan de Alexberg 2a. Schoonmaakhulpmiddelen (prikkers, vuilniszakken, etc.) zijn aanwezig.

 

Als je het leuk vindt om een keer samen met jouw medebewoners de wijk schoon te maken, help mee! Natuurlijk mag je ook gewoon even langskomen voor een hapje en een drankje en wat gezelligheid. Zie de poster voor de tijden en de schoonmaakroute die gelopen zal worden. Halverwege of op verschillende plekken van de route aanhaken is ook top! Tot ziens!

 

(Klik op de poster om deze te downloaden)

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 

 


 

Klik op de gewenste actiefolder

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart

Vers Vlees rechtstreeks van de boerderij - Boerderijwinkel van de Kieboom - 15 mrt / 30 nov 23

Poppelaars 07 juli 22/ 07 juli 23 - Snel naar de aanbiedingen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21 sep 22 / 24 apr 23

 

 

 

 

 

^ Naar boven