STEK en Belcrum Beach kleuren oranje tijdens Koningsdag 2023

30 maart 2023     Ingezonden bericht – Fotografie Bonny Hubers van Assenraad

Op donderdag 27 april organiseren STEK en Belcrum Beach van 09.00 tot 16.00 uur samen de Koningsdag vrijmarkt, met lekkers, ambacht en curiosa.

Het Paleis van Typografisch Metselwerk

30 maart 2023     Ingezonden door Graphic Matters

Graphic Matters presenteert een nieuwe tentoonstelling in samenwerking met Richard Niessen en de Grote Kerk Breda. De tentoonstelling is vanaf 23 april voor het eerst in Nederland te zien en is tot en met 18 juni gratis te bezoeken in de Grote Kerk Breda.

FIKS: Weten wat je wil

30 maart 2023     Ingezonden bericht

FIKS helpt jongeren uit Etten-Leur, Breda én Zundert en omstreken het verschil te maken tussen ‘niet weten wat ik wil’ en ‘eindelijk gevonden wat ik wil.’ Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Bij toffe lokale bedrijven en organisaties ontdekken jonge mensen uit de regio Breda in 10 tot 16 weken wat ze écht willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen.

Con Anima, uitbundig en ook dichtbij!

11 maart 2023     Ingezonden bericht - Fotografie Jille Zuidema

 

In maart 2020 waren we er klaar voor, ons tweejaarlijkse concert, maar corona stak daar toen een stokje voor. Nu is het dan toch zo ver en we zijn blij dat we ons mooie en gevarieerde programma ten gehore kunnen brengen.

 

We zingen nu eens uitbundig en dan weer heel dichtbij onszelf. Liederen die over mensen gaan en hoe we met elkaar leven…hoe we het leven leven. Over verbondenheid tussen mensen en de wereld.

 

 

We zingen in het Frans, Italiaans, Spaans, brengen liederen uit de Balkan maar ook Nederlandse liederen ontbreken niet. We zingen een kind in slaap, leven mee met de walvisvaarders op de oceaan en volgen een liefdespaar aan de kant van de Route du Soleil. Dat de Macedonische meisjes de mooiste zijn zult u ook van ons horen, zo ook de vraag of de ander er voor jou is als dat nodig is. Dat het leven iets is om dankbaar voor te zijn, zingen we van harte en op het eind komen we dicht bij onszelf en nemen afscheid met een intiem lied.

 

 

Hopelijk heeft dit alles u nieuwsgierig gemaakt, we nodigen u dan ook van harte uit om zondag 26 maart te komen luisteren in de Michaelkerk, Hooghout 67, in de wijk Brabantpark. Con Anima is een gemengd koor met ruim 30 leden en we worden die middag begeleid door accordeonist Jorind Josemans en René Rovers dirigeert ons geïnspireerd door het repertoire heen. Het concert begint om 15.30 uur (zomertijd) en is vrij toegankelijk. Na afloop is er een open schaal.

 

 

 

 

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 

 


 

Klik op de gewenste actiefolder

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart

Vers Vlees rechtstreeks van de boerderij - Boerderijwinkel van de Kieboom - 15 mrt / 30 nov 23

Poppelaars 07 juli 22/ 07 juli 23 - Snel naar de aanbiedingen

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21 sep 22 / 24 apr 23

 

 

 

 

 

^ Naar boven