Vernieuwde route veldtoertocht RTC

24 november 2022     Ingezonden door RTC Prinsenbeek

De Marktzicht veldtoertocht van Rijwiel- en Tourclub Prinsenbeek (RTC) op zondag 27 november heeft een nieuwe route. De deelnemers aan deze tocht voor ATB- en cyclocrossfietsers kunnen zich inschrijven bij De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek.

 

Start is tussen 08.30 uur en 10.00 uur. Men kan kiezen tussen twee afstanden: 54 kilometer en 40 kilometer. De vernieuwde route is geheel uitgepijld en loopt door de vele bossen en veldpaden in de driehoek Breda, Rijsbergen en Etten-Leur. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een welverdiende kop erwtensoep. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Kinderen onder veertien jaar betalen 3 euro, mits onder begeleiding van een volwassene. Betaling bij voorkeur met pin.

 

Na de tocht bestaat de mogelijkheid om de fiets af te spuiten. Op diverse plaatsen staan verkeersregelaars en er is EHBO aanwezig. Deze tocht wordt gehouden onder de vlag van wielersportbond NTFU en met toestemming van de terreinbeheerders. Parkeren kan op de Markt in Prinsenbeek. Van daaruit is het enkele minuten fietsen naar de startplaats.

 

W: rtcprinsenbeek.nl

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven