Party Package Deals en gellak dagen bij PUUR Huidinstituut

07 december 2022     Advertorial PUUR Huidinstituut

Er op en top verzorgd uitzien tijdens de leuke dagen rondom Kerst en Oud & Nieuw? Met de Party Package Deals van PUUR Huidinstituut zijn je wenkbrauwen perfect in orde en is je bovenlip haarvrij om onbezorgd te feesten!

 

Ook dit jaar hebben wij weer gellak-dagen voor je ingepland. Tijdens deze dagen is de gelcolor extra voordelig!

Verrassende kerstmarkt op creatief en duurzaam STEK-terrein

07 december 2022     Ingezonden bericht

De creatieve ondernemers van STEK zijn volop in de voorbereiding voor het jaarlijkse KerstSTEKtakel. Dit jaar op zaterdag 10 december van 16.00 tot 22.00 uur en op zondag 11 december van 13.00 tot 18.00 uur. Een kerstmarkt maar dan op zijn STEK’s: duurzaam en creatief. De unieke bouwsels op het terrein worden (nog) sfeervoller verlicht en overal staan vuurkorven en andere verrassend verlichte elementen.

Sterrennacht inspireert tot gitaar spelen

07 december 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Voor de rubriek ‘Muziek in de Wijk’ heeft uw redacteur een interview met gitarist Joël Vergeer (25 jaar). Joël heeft begin november samen met Natan van Doorn de muzikale begeleiding bij de theaterproductie van Theatrada in de Markuskerk en bij de bijeenkomst ‘Een plek voor je verdriet’ in de Lucaskerk verzorgt.

Eerste parkeervergunning gratis voor alle inwoners van Breda

23 november 2022     Ingezonden door gemeente Breda

Voor alle inwoners van Breda is vanaf 1 januari 2023 de eerste parkeervergunning gratis. Bewoners kunnen vanaf 17 november hun eerste vergunning al opzeggen en de gratis vergunning aanvragen.

 

Het college schrijft in het bestuursakkoord dat inwoners zo dicht mogelijk bij huis moeten kunnen parkeren. Het verkeer in de stad neemt toe. Om de stad bereikbaar te houden, ontkomen we er soms niet aan om betaald parkeren in te voeren.

 

Wethouder Jeroen Bruijns (Parkeren): “Mensen die wonen in de wijken rondom het centrum moeten soms wel drie straten omrijden om hun auto te parkeren. Dat draagt niet bij aan het woonplezier. Ondertussen neemt het aantal auto’s alleen maar toe door bijvoorbeeld de komst van nieuwbouw. Met betaald parkeren kunnen we er weer voor zorgen dat onze inwoners zoveel mogelijk in hun eigen straat kunnen parkeren. Om hen tegemoet te komen, maken we de eerste vergunning voor iedereen gratis Het aantal uren voor bezoeker wordt verdubbeld.”

 

Aanvragen

In wijken waar al betaald parkeren geldt, is de gratis eerste vergunning al vanaf 17 november aan te vragen. Bewoners moeten daardoor wel eerst hun lopende vergunning opzeggen en de nieuwe gratis vergunning aanvragen. Het teveel betaalde bedrag krijgen zij daarna automatisch teruggestort. Iedereen met een parkeervergunning voor de eerste auto, krijgt de komende maand een mail of brief met daarin alle informatie op een rij. Meer informatie is ook te vinden op de website van de gemeente.

 

Over de kosten voor de tweede, derde en vierde vergunning moet de gemeenteraad nog beslissen. Het aantal uren waarvoor inwoners hun bezoek tegen een lager tarief kunnen laten parkeren gaat van 120 naar 240 uur per kwartaal. De eerst volgende wijk waar betaald parkeren wordt ingevoerd is Linie. Hier is direct de eerste parkeervergunning gratis.

 

W: breda.nl/auto

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 


 

Passie voor wijn - moeite met wijn kiezen? 26 nov - 31 dec

Ulvenhart Kerst 16 en 18 dec 2022 - 23 nov - 15 dec

Poppelaars kerstboom video-ad

 

Gaultheria - bergthee bij Poppelaars 10 nov - 31 dec

Finovion 01-10-22 tm 31-12-22

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21-09-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Poppelaars 21-07-07 tm 22-12-31 Snel naar de aanbiedingen

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 

 

 

 

^ Naar boven