Party Package Deals en gellak dagen bij PUUR Huidinstituut

07 december 2022     Advertorial PUUR Huidinstituut

Er op en top verzorgd uitzien tijdens de leuke dagen rondom Kerst en Oud & Nieuw? Met de Party Package Deals van PUUR Huidinstituut zijn je wenkbrauwen perfect in orde en is je bovenlip haarvrij om onbezorgd te feesten!

 

Ook dit jaar hebben wij weer gellak-dagen voor je ingepland. Tijdens deze dagen is de gelcolor extra voordelig!

Verrassende kerstmarkt op creatief en duurzaam STEK-terrein

07 december 2022     Ingezonden bericht

De creatieve ondernemers van STEK zijn volop in de voorbereiding voor het jaarlijkse KerstSTEKtakel. Dit jaar op zaterdag 10 december van 16.00 tot 22.00 uur en op zondag 11 december van 13.00 tot 18.00 uur. Een kerstmarkt maar dan op zijn STEK’s: duurzaam en creatief. De unieke bouwsels op het terrein worden (nog) sfeervoller verlicht en overal staan vuurkorven en andere verrassend verlichte elementen.

Sterrennacht inspireert tot gitaar spelen

07 december 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Voor de rubriek ‘Muziek in de Wijk’ heeft uw redacteur een interview met gitarist Joël Vergeer (25 jaar). Joël heeft begin november samen met Natan van Doorn de muzikale begeleiding bij de theaterproductie van Theatrada in de Markuskerk en bij de bijeenkomst ‘Een plek voor je verdriet’ in de Lucaskerk verzorgt.

Tweedehands speelgoedbeurs De Wildert groot succes

22 november 2022     Ingezonden bericht

 

Zondag 13 november was het een drukte van jewelste langs de tafels met tweedehands speelgoed op basisschool De Wildert. Mensen konden voor een klein prijsje speelgoed kopen dat door andere ouders was ingeleverd.

 

De week voorafgaand aan de speelgoedbeurs waren vrijwilligers in de weer met het speelgoed innemen, controleren en uitstallen. Op zondag kon iedereen gratis naar binnen om het speelgoed aan te schaffen. Het aanbod was divers: van LEGO tot houten puzzels en van Playmobil tot kinderboeken.

 

De beurs kent inmiddels een rijke historie, want sinds het bestaan van de school 35 jaar geleden, is ook de beurs een terugkerend evenement. De beurs is met zijn tijd meegegaan, want pinnen en reclame via de sociale kanalen is een gegeven. Een deel van de opbrengst gaat naar de feestweek van De Wildert die in het voorjaar gepland staat ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum.

 

Door de beurs in het najaar te plannen kunnen ouders hun inkopen doen voor de komst van de grote kindervriend in december. Volgend jaar zal er in het najaar weer een speelgoedbeurs worden georganiseerd. Mocht u de zolder eens flink willen opruimen, dan kunt u De Wildert in gedachten houden.

 

Hilke Brouwer, medeorganisator van het beurs: “Naast de ouderwetse gezelligheid, vind ik het ook een fijn idee dat speelgoed langer mee kan gaan. Het speelgoed waar mijn kinderen niet meer mee spelen, vindt hier een nieuwe eigenaar.”

 

W: obswildert.nl

F: speelgoedbeurs en kinderboekenbeurs Wildert

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 


 

Passie voor wijn - moeite met wijn kiezen? 26 nov - 31 dec

Ulvenhart Kerst 16 en 18 dec 2022 - 23 nov - 15 dec

Poppelaars kerstboom video-ad

 

Gaultheria - bergthee bij Poppelaars 10 nov - 31 dec

Finovion 01-10-22 tm 31-12-22

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21-09-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Poppelaars 21-07-07 tm 22-12-31 Snel naar de aanbiedingen

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 

 

 

 

^ Naar boven