Party Package Deals en gellak dagen bij PUUR Huidinstituut

07 december 2022     Advertorial PUUR Huidinstituut

Er op en top verzorgd uitzien tijdens de leuke dagen rondom Kerst en Oud & Nieuw? Met de Party Package Deals van PUUR Huidinstituut zijn je wenkbrauwen perfect in orde en is je bovenlip haarvrij om onbezorgd te feesten!

 

Ook dit jaar hebben wij weer gellak-dagen voor je ingepland. Tijdens deze dagen is de gelcolor extra voordelig!

Verrassende kerstmarkt op creatief en duurzaam STEK-terrein

07 december 2022     Ingezonden bericht

De creatieve ondernemers van STEK zijn volop in de voorbereiding voor het jaarlijkse KerstSTEKtakel. Dit jaar op zaterdag 10 december van 16.00 tot 22.00 uur en op zondag 11 december van 13.00 tot 18.00 uur. Een kerstmarkt maar dan op zijn STEK’s: duurzaam en creatief. De unieke bouwsels op het terrein worden (nog) sfeervoller verlicht en overal staan vuurkorven en andere verrassend verlichte elementen.

Sterrennacht inspireert tot gitaar spelen

07 december 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Voor de rubriek ‘Muziek in de Wijk’ heeft uw redacteur een interview met gitarist Joël Vergeer (25 jaar). Joël heeft begin november samen met Natan van Doorn de muzikale begeleiding bij de theaterproductie van Theatrada in de Markuskerk en bij de bijeenkomst ‘Een plek voor je verdriet’ in de Lucaskerk verzorgt.

Zeshonderd deelnemers aan activiteiten Week van de Mantelzorg

21 november 2022     Ingezonden door StiB – Foto Robert Aarts

 

Met de Week van de Mantelzorg, 7 tot en met 11 november, hebben organisaties in de gemeente Breda mantelzorgers in het zonnetje gezet.

 

Zeshonderd mensen namen deel aan de gratis activiteiten, die in deze week speciaal voor hen zijn georganiseerd door StiB en andere Bredase organisaties. Hierdoor kon men elkaar ontmoeten, informatie ophalen, ervaringen uitwisselen en even ontspannen.

 

Gedurende de hele week werden activiteiten georganiseerd. De activiteiten voor jonge mantelzorgers, jumpen bij Streetjump en paardrijden, waren opvallend snel vol. Stichting Tientjes ontving mantelzorgers met diverse activiteiten op het gebied van film, muziek en kleinkunst. Ook bleek ‘Vraag het de notaris’ een gewilde activiteit. Activiteiten als een rondleiding in het Maczek Memorial en het Stedelijk Museum Breda werden ook goed ontvangen. Teteringse mantelzorgers konden deelnemen aan een verwendag. De fractie CDA Breda bakte taarten om zo te laten zien dat zij mantelzorg waarderen. Daarnaast waren er nog meer activiteiten waarbij met veel liefde mantelzorgers een leuke tijd werd bezorgd. Er was een fijne samenwerking met organisaties en bedrijven om mantelzorgers een mooi programma te bieden.

 

De week werd afgesloten in de Grote Kerk, waar StiB met gemeente Breda, Breda Senior en StiB Classic Night Concerts een concertavond mogelijk maakten. Mantelzorgers beleefden een prachtig klassiek concert en werden verzorgd met een hapje en een drankje. Burgemeester Paul Depla sprak hier zijn trots en waardering uit voor mantelzorgers.

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 


 

Passie voor wijn - moeite met wijn kiezen? 26 nov - 31 dec

Ulvenhart Kerst 16 en 18 dec 2022 - 23 nov - 15 dec

Poppelaars kerstboom video-ad

 

Gaultheria - bergthee bij Poppelaars 10 nov - 31 dec

Finovion 01-10-22 tm 31-12-22

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21-09-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Poppelaars 21-07-07 tm 22-12-31 Snel naar de aanbiedingen

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 

 

 

 

^ Naar boven