Aanhoudende vertraging bij pakketdiensten

11 december 2023     Ingezonden bericht

Na de hectiek van Cyber Monday en Black Friday blijft de e-commerce sector worstelen met vertragingen in pakketleveringen. Recent onderzoek van Sendcloud onthult een opmerkelijke daling in de tijdige bezorging van pakketten, met slechts 53 procent van de zendingen die de volgende dag aankomen. Deze trend benadrukt de toenemende uitdagingen in de logistieke sector en wijst op alternatieve oplossingen zoals het gebruik van pakketpunten.

Excel of beter ExSNEL: 5 tijdbesparende tips (2)

11 december 2023     Redactie en afbeelding Tanja Cavaljé

Hoewel ik in de auto snelwegen het liefst vermijd, ben ik tijdens mijn werk altijd op zoek naar de snelle weg. Er zitten tenslotte maar 24 uren in een dag en ik heb altijd wel voor 32 uur ideeën en plannen. Jij ook? Mooi, want deze keer deel ik Excel-tips met je, waarmee je tijd bespaart. Met natuurlijk ook een handige zo-doe-je-dat-video per tip.

Een opgeruimd huis brengt rust

10 december 2023     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Er zijn weleens omstandigheden in het leven waardoor u het even niet ziet zitten. Denk aan het verlies van een dierbaar persoon, het verlies van een baan, ziekte of een burn-out. Dan is misschien opruimen van het huis het laatste waar u aan denkt. Voordat u het weet is het zó erg en kunt u het alleen niet meer overzien. Dan is het handig om gebruik te maken van een professional organizer (opruimcoach). Ingrid Gerretse is al vanaf 2019 de persoon die op verschillende adressen haar hulp heeft aangeboden.

IVN landschapswandeling Kelsdonk

21 november 2022     Ingezonden door IVN Mark&Donge – Foto Lieneke Steijn

 

Op zondag 27 november maken de natuurgidsen van IVN Mark & Donge een landschapswandeling in Kelsdonk. Het gebied ligt ten noorden van Etten-Leur aan de Leurse Haven. Het maakt deel uit van de Ettense Beemden.

 

Kelsdonk is een aantrekkelijk open poldergebied. In vroegere eeuwen is er veel turf gewonnen. Dat is nog te zien aan de opdeling in lange smalle kavels. Kelsdonk is een 250 ha. groot natuurreservaat van Staatsbosbeheer. Het wordt beheerd als weidevogelgebied met botanische waarden.

 

In het zuiden, tegen Etten-Leur aan, ligt de Westpolderplas. Hier is een oeverzwaluwenwand aangelegd, die door vrijwilligers wordt onderhouden. Dit gebied trekt veel watervogels aan.

 

Bij de IVN landschapswandelingen is de afstand groter en ligt het tempo hoger dan bij veel andere activiteiten van het IVN. De landschapswandeling te Kelsdonk is ongeveer 20 kilometer lang en start op zondagmorgen 27 november om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Kelsdonk is een drassig gebied, waar meestal waterdichte, hoge schoenen nodig zijn.

 

Als u mee wilt wandelen, moet u vooraf inschrijven via onze website. U ontvangt daarna een bevestiging via e-mail met daarin de startlocatie. Meer informatie en het inschrijfformulier kunt u vinden op de website.

 

W: ivn.nl/afdeling/mark-donge/activiteiten

Terug Schrijf reactie

 


 

Kiek in de wijk

 

  Adverteren?

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 


 

 

Kerstmis - Boerderijwinkel van de Kieboom - 21 nov / 21 Dec 2023

BSO De Wildert: algemene advertentie

Verkenners

Tuincentrum Poppelaars - Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen bij Tuincentrum Poppelaars


 


 

 

 

 

^ Naar boven