Party Package Deals en gellak dagen bij PUUR Huidinstituut

07 december 2022     Advertorial PUUR Huidinstituut

Er op en top verzorgd uitzien tijdens de leuke dagen rondom Kerst en Oud & Nieuw? Met de Party Package Deals van PUUR Huidinstituut zijn je wenkbrauwen perfect in orde en is je bovenlip haarvrij om onbezorgd te feesten!

 

Ook dit jaar hebben wij weer gellak-dagen voor je ingepland. Tijdens deze dagen is de gelcolor extra voordelig!

Verrassende kerstmarkt op creatief en duurzaam STEK-terrein

07 december 2022     Ingezonden bericht

De creatieve ondernemers van STEK zijn volop in de voorbereiding voor het jaarlijkse KerstSTEKtakel. Dit jaar op zaterdag 10 december van 16.00 tot 22.00 uur en op zondag 11 december van 13.00 tot 18.00 uur. Een kerstmarkt maar dan op zijn STEK’s: duurzaam en creatief. De unieke bouwsels op het terrein worden (nog) sfeervoller verlicht en overal staan vuurkorven en andere verrassend verlichte elementen.

Sterrennacht inspireert tot gitaar spelen

07 december 2022     Redactie Nelleke van der Zee - Fotografie Jan Brouwer

Voor de rubriek ‘Muziek in de Wijk’ heeft uw redacteur een interview met gitarist Joël Vergeer (25 jaar). Joël heeft begin november samen met Natan van Doorn de muzikale begeleiding bij de theaterproductie van Theatrada in de Markuskerk en bij de bijeenkomst ‘Een plek voor je verdriet’ in de Lucaskerk verzorgt.

Eerste stad in Nederland met gehele sfeerverlichting op 100% groene stroom

19 november 2022     Ingezonden bericht – Fotografie Cremerson Verlichting

 

Maximale sfeerverlichting, minder verbruik. Breda heeft het deze winter weer goed voor elkaar. De gehele binnenstad staat weer in de sfeervolle schijnwerpers door meer dan 200 overspanningen in alle straten en 175 verlichte bomen op de pleinen.

 

Ondernemersfonds Breda vindt het belangrijk om in deze donkere dagen extra sfeer en gezelligheid in de binnenstad te brengen, maar houdt ook rekening met de energiecrisis. De inzet is daarom: maximale aankleding en sfeerverlichting met minder stroomverbruik.

 

Groen en slim

Ook dit jaar brandt alle verlichting op 100% groene stroom en werken we met slimme verlichting. Dit laatste houdt in dat de sfeerverlichting op ieder moment kan worden in- en uitgeschakeld door middel van een handige, speciaal voor Breda ontwikkelde app. Het is zelfs mogelijk om de tijden per ornament of per winkelstraat in te stellen. Alhoewel Ondernemersfonds Breda hier al jaren geleden voor koos, is het nu actueler dan ooit. En Breda staat niet stil.

 

 

Wat is nieuw?

  • Bomen waarvan de verlichting vervangen moet worden, zijn voorzien van een nieuwe generatie LED-lampen. Dit, gecombineerd met een speciaal geslepen kunststof, reduceert het vermogen nog meer én er is meer lichtopbrengst. Een voorbeeld? In de bomen op de Willemstraat, Boschstraat en de nieuwe Haagdijk is het totale verbruik met deze nieuwe LED straks nog maar 10% van wat het was.
  • Sfeerverlichting stond vorig jaar AAN van 12.00 uur tot 00.00 uur en in het horecagebied zelfs tot 04.00 uur. Dit jaar korten we aanzienlijk op het aantal branduren per sfeergebied.
  • En als laatste brandt de verlichting een kortere periode. Waar we voorheen van 1 november tot half februari AAN stonden, startten we nu een volle week later en eindigen we 3 weken eerder.
  • Alles bij elkaar opgeteld, reduceren we zo het totale verbruik met 40%.

Terug Schrijf reactie

 


 

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

  


 


 

Passie voor wijn - moeite met wijn kiezen? 26 nov - 31 dec

Ulvenhart Kerst 16 en 18 dec 2022 - 23 nov - 15 dec

Poppelaars kerstboom video-ad

 

Gaultheria - bergthee bij Poppelaars 10 nov - 31 dec

Finovion 01-10-22 tm 31-12-22

Aardbeienkwekerij Van de Riet 21-09-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

Poppelaars 21-07-07 tm 22-12-31 Snel naar de aanbiedingen

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 

 

 

 

^ Naar boven