Zoekplaatje extra

14 augustus 2022     Redactie en fotografie Alex De Vliegere

Een extra zoekplaatje voor deze mooie zondag, maar wel even anders dan dat u van ons gewend bent.

De vraag is simpel: U ziet hier een logo van een automerk waar de merknaam van afgedekt is.

 

Deze laat je niet lopen: de Bredaille

14 augustus 2022     Ingezonden bericht

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers. In samenwerking met Atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop.

Zondagspuzzel

14 augustus 2022     Redactie PuzzelBrein

Los onderstaande doorloper op, volg de instructies, …en win!

In Breda met nieuwe KWF-app collecteren

03 augustus 2022     Ingezonden bericht

 

Tijdens de 73e KWF-collecteweek van 4 t/m 10 september gaan tienduizenden mensen in heel Nederland langs de deuren om geld op te halen voor KWF.

 

Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord. Op dit bord staat een QR-code: door de code te scannen kunnen mensen aan de deur snel en eenvoudig aan KWF doneren. Ook nieuw dit jaar: in een aantal steden kunnen collectanten zélf hun collecte organiseren. Met de KWF-app. Zo ook in Breda!

Dankzij app toch collecteren

Op de meeste plaatsen wordt de collecte mogelijk gemaakt door lokale vrijwilligers. De KWF-app is ontwikkeld voor die plaatsen waar geen vrijwilligers (meer) zijn om de collecte te organiseren. Via de app kiezen collectanten zelf de straat waar ze willen collecteren, en kan het collectebord worden besteld. Lisa de Man, medewerker CM.com: "Met de KWF-app kunnen mensen hun eigen collecte organiseren voor KWF. CM.com draagt dit doel een enorm warm hart toe en collecteert graag mee. Samen komen we in actie voor iedereen die is geraakt door kanker. Met onze collega's in Breda kiezen we via de app een aantal straten waar we langs de deuren zullen gaan. We hopen dat veel mensen ons voorbeeld volgen!"

 Download de KWF-app

Wil je ook meehelpen in Breda? Download dan de nieuwe KWF-app, kies je straatjes en collecteer mee. De app is in een beperkt aantal plaatsen te gebruiken en beschikbaar in alle bekende stores, en via onderstaande website. kwf.nl/wordcollectant

1 op de 3 krijgt kanker

Nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. Geld ophalen blijft daarom onverminderd belangrijk. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die geraakt is door kanker. Zodat iedereen het leven zoveel mogelijk kan leven.

 

W: kwf.nl/wordcollectant

Terug Schrijf reactie

ADVERTEREN?

 

Klik voor e-mail of bel 06 46 99 66 32

 

 

Aardbeienkwekerij Van de Riet 28-04-22 tm 24-04-23

Vissers Elektrotechniek 07-12-21 tm 07-12-22

Vissers Elektrotechniek

 

 

EHP-makelaardij

 

 

 

^ Naar boven